Сирний крем-суп з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Крем-суп - дуже ніжне і смачне блюдо, яке подобається навіть дітям. Прекрасно підійде як на обід, так і на вечерю. Чудовий грибний аромат і незрівняний смак сиру не залишать нікого байдужими.
Прямо в каструлі, в якій і буде варитися наш суп, обсмажуємо подрібнені шампіньйони, цибуля і селера. Додаємо воду, варимо хвилин 20-25, потім вводимо сир. Потім подрібнюємо блендером, приправляем і насолоджуємося. Подавайте сирний крем-суп з грибами, прикрасивши зеленню. Також поставте на стіл вазу з сухариками. Смачного!
- Селера стеблової - 150 грам
- Печериці - 400 грам
- Плавлений сир - 400 грам
- Мускатний горіх - 1 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Вершки - 50 мілілітрів
- Вода - 1, 5 L
Печериці, цибуля і селера поріжте невеликими кубиками.
У каструлю для супу налийте оливкова олія і викладіть порізані овочі. Протушкувати 5 хвилин.
Додайте воду і варіть 20-25 хвилин.
Тим часом поріжте плавлений сир.
Подрібніть блендером готові овочі, додайте сир і поставте на вогонь.
Коли сир почне плавитися, додайте в суп мускатний горіх, сіль за смаком, вершки і знову збийте блендером. Доведіть до кипіння.