Сирний крем-суп з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати сирний крем-суп з креветками. Ніжний плавлений сирок і вершки додають супу той самий вершковий аромат, від якого голова йде обертом. А доповнюють картину креветки!
У холодну пору року крем-супи ідеальні для раціону! Вони дуже поживні і надовго позбавляють вас від почуття голоду. Гарячий суп подається до столу з сухариками або свіжим французьким багетом. Тільки не забудьте, що попередньо суп повинен трохи настоятися під кришкою. Хай щастить!
- Вода - 600 мілілітрів
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сирок плавлений - 2 штуки
- Вершки - 250 мілілітрів
- Креветки очищені - 250 грам(svarennиe)
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Овочі промиваємо і очищаємо. Нарізаємо кубиками картоплю і моркву. Лук подрібнюємо.
Опускаємо картопля в киплячу підсолену воду. Тим часом обсмажуємо на олії до золотистого цибулю і моркву. Перекладаємо зажарку до картоплі і варимо до готовності овочів.
Нарізаємо шматочками плавлений сир і опускаємо його в каструлю. Акуратно перемішуємо, щоб сир розчинився. Зніміть каструлю з вогню і перетворите вміст в кремоподібну масу. Вам допоможе погружной блендер.
Влийте вершки, перемішайте. Посоліть і поперчіть суп до смаку. Також додайте очищені креветки. Доведіть суп до кипіння на середньому вогні і зніміть з плити.
Смачного!