Кукурудзяний крем-суп з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Довелось мені в одному з ресторанів спробувати смачний суп, який я вирішила потім повторити вдома. І ви, вийшло нітрохи не гірше. Головне - дотримуватися рецептурою і всім рекомендаціям.
Ви можете наситити свій організм корисними білками і вуглеводами? з'ївши всього порцію цієї страви. А я поділюся його рецептом. Розповім, як приготувати кукурудзяний крем-суп з креветками. Це американський рецепт. Я можу, в США роблять і корисні страви, крім горезвісного фастфуду. Обов'язково спробуйте приготувати такий супчик!
- Кукурудза - 4 склянки
- Креветки - 250 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Вода або бульйон - 2 L
- Вершки - 70 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Braai - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Лук почистіть і наріжте дрібними кубиками. Підсмажте його в каструлі на олії. Часник подрібніть і додайте до цибулі.
У солоній воді зваріть креветки. Картопля почистіть і розріжте на кубики. Додайте овоч до обсмажуванні. Потім туди ж всипте 3 склянки кукурудзи.
Влийте 1 літр води до овочів, варите 15 хвилин. В цей час готові креветки промийте під холодною водою і очистіть від панцирів.
Суп перетворите в пюре за допомогою блендера. Потім поставте його на середній вогонь і варіть, вливши вершки і всипати решту кукурудзу. Також додайте креветки.
Проваріть суп хвилин 7, а в самому кінці всипте сіль і спеції. Наріжте зелень, додайте її перед подачею.