Кукурудзяний крем-суп
(покроковий рецепт з фото)
Хочете спробувати щось зовсім нове й оригінальне на обід? Тоді хочу розповісти вам, як приготувати кукурудзяний крем-суп. Ароматний, дуже ніжний і неймовірно смачний. Готуйте на здоров'я!
Приготувати кукурудзяний крем-суп в домашніх умовах можна досить просто і дуже швидко. В даному випадку це простий варіант на воді з додаванням вершків, але використовувати можна найрізноманітніші добавки: м'ясний бульйон, овочі, бекон або курочку, зелень. Відмінний варіант для розведення раціону дітей і дорослих.
- Кукурудза - 10-12 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Вода - 500 мілілітрів
- Вершки - 250 мілілітрів
- Сіль - 1 За смаком
- Свіжа зелень - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
1. Вимийте і висушіть качани. Гострим ножем зріжте зерна. Також можна використовувати в рецепт приготування кукурудзяного крем-супу консервовану кукурудзу.
2. Викладіть зерна в глибоку каструлю і додайте вершкове масло. Поставте на вогонь. Підсолити і поперчіть трохи. Томіть пару хвилин, помішуючи, а потім влийте воду.
3. Не перестаючи помішувати, варіть хвилин 7 на середньому вогні.
4. Додайте вершки і трохи борошна. Ретельно перемішайте. Також можете в кукурудзяний крем-суп в домашніх умовах додати спеції за смаком.
5. Збийте в блендері до однорідності, а потім знову поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Можна залишити трохи цільних зерен, щоб додати в суп при подачі.
6. Ось і весь секрет, як приготувати кукурудзяний крем-суп. Залишилося додати дрібку зеленої цибулі і можна подавати до столу. Смачного!