Кукурудзяний суп
(покроковий рецепт з фото)
Ви великий любитель кукурудзи і з нетерпінням чекаєте літа, щоб готувати з неї улюблені страви? Багато з них можна приготувати навіть з консервованої кукурудзи. Перед вами рецепт класного супу!
Якщо ви любите кукурудзу, цей суп вам точно сподобається. Трохи солонувата основа і солодкі кукурудзяні зерна - хіба це може бути несмачним? ! Та й готується цей суп дуже швидко і легко, що однозначно радує!
- Консервована кукурудза - 300-400 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Молоко - 100-150 мілілітрів
- Вода - 500 мілілітрів (або бульйон)
- Зелень кропу, петрушки - 1 Ст. Ложка (нарізаної)
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки (за смаком)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Бекон - 50-70 грам
1. Очистимо цибулю і моркву, цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на крупній тертці. Обсмажуємо до м'якості на рослинному маслі.
2. Додамо дрібно нарізаний часник і обсмажуємо ще хвилинку.
3. Заливаємо водою або бульйоном, додаємо дрібно нарізану картоплю. Варимо хвилин 10. Можна трохи посолити.
4. Картопля практично готовий, додаємо 2/3 консервованої кукурудзи.
5. І молоко. Варимо хвилин 10.
6. Перебиваємо суп в однорідну масу за допомогою блендера і повертаємо на плиту.
7. Додаємо решту кукурудзу.
8. Додаємо дрібно нарізану зелень, мелений перець і сіль за смаком. Варимо хвилин 5.
9. Бекон дрібно нарізаємо і обсмажити до хрускоту, насипаємо в тарілки з супом перед подачею. Смачного!