Суп сирний з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо традиційні перші страви хочеться урізноманітнити чимось нескладним, але апетитним, спробуйте зварити цей приголомшливий супчик. Ніжний, ароматний, шалено смачний і зовсім нескладний. Здорово, що?
Наваристим м'ясних бульйонів можна знайти класну альтернативу. Пропоную вам спробувати цей нехитрий спосіб, як приготувати суп сирний з креветками. Він чудово поєднує в собі легкість і ситність. Такий варіант прекрасно підійде для сімейного обіду, так що не проходьте повз рецепта.
- Картопля - 3-4 штук
- Сир плавлений - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Креветки - 0.5 кілограма
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
1. Для початку очистіть всі овочі. Картопля наріжте невеликими кубиками, подрібніть цибулю і натріть на тертці моркву.
2. У каструлі доведіть до кипіння приблизно два літри води, підсолити за смаком, додайте при бажанні лавровий лист. Опустіть в каструлю картоплю і варіть на середньому вогні.
3. Лук з морквою викладіть на сковороду з рослинним маслом і обсмажте. Після відправте в каструлю з картоплею.
4. Заморожені креветки опустіть в окріп на кілька хвилин.
5. Після відкиньте на друшляк, просушіть і очистіть. При бажанні наріжте на 2-3 частини.
6. Плавлені сирки наріжте невеликими кубиками.
7. Викладіть в невеликий сотейник і поставте на вогонь. Як тільки сир повністю розплавиться, перекладіть його в каструлю.
8. Подрібніть трохи свіжої зелені при бажанні.
9. У каструлю додайте креветки і через хвилину зніміть суп з вогню. Всипте зелень і подавайте до столу. Смачного!