Суп пюре з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Цей суп виходить неймовірно смачним і ароматним! Він готується на основі плавлених сирків і креветок, з додаванням благородного сиру данаблю. Таке блюдо сподобається навіть справжнім гурманам.
Якщо ви приготуєте цей суп на своїй кухні, то він вийде не гірше, ніж в будь-якому ресторані. Він досить ситний. По бажанню, ви можете доповнити його сухариками з білого хліба. Щоб дізнатися, як приготувати суп пюре з креветками, просто прочитайте цей рецепт.
- Картопля - 6 штук
- Плавлений сир - 150 грам
- Морква - 1/2 штуки
- Вершки 10-20% - 100 мілілітрів
- Креветки - 6 штук
- Вапно - 1/2 штуки
- Білий перець - За смаком
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Сир з блакитною цвіллю - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Пармезан - За смаком
Сирі великі креветки очистіть від панцира і голів. Потім вимийте і викладіть в піалу. Додайте сіль, білий перець і сік лайма. Залиште креветки маринуватися хвилин на 20.
Картоплю і моркву очистіть. Вимийте, крупно наріжте і викладіть в каструлю. Залийте овочі водою, поставте каструльку на плиту і варіть овочі до готовності.
Плавлений сир дістаньте з упаковки і наріжте великими брусочками.
Коли овочі в каструлі будуть готові, додайте вершки і плавлений сир. Доведіть до кипіння і варіть кілька хвилин, постійно помішуючи.
Влийте в сковороду оливкова олія. Поставте сковорідку на плиту і розігрійте масло. Викладіть мариновані креветки і обсмажте з усіх боків.
Зніміть каструлю з вогню і за допомогою блендера доведіть суп до кремоподібного стану, попередньо його посолити і поперчити.
Пармезан натріть на дрібній тертці. Сир з блакитною цвіллю подрібніть за допомогою ножа, нарізавши його дрібними кубиками.
Суп-пюре розлийте по тарілках, доповніть креветками і двома видами сиру. Подавайте суп з білим багетом. Смачного!