Овочевий суп-пюре з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.
Овочевий суп-пюре з креветками не тільки смачне, але і корисне блюдо для всіх. Суп-пюре з креветками особливо хороший для тих, хто обожнює морепродукти. Сподіваюся вам сподобається!
Опис приготування:
Овочевий суп-пюре з креветками дуже просто і в той же час вишукану страву з морепродуктами. Воно досить корисне, тому що тут багато овочів. Цукіні, брокколі, морква і цибуля - основні інгредієнти, які в принципі можуть замінюватися іншими. Обов'язково потрібно додавати плавлений сир, але сир може бути різним, це може бути, такий як у мене - який можна порізати, але так само вітається плавлений сир, упакований в баночки. Креветки найкраще смажити на вершковому маслі, щоб вони не втрачали свого привабливого кольору, а лимонний сік найкраще видавлювати з лимона відразу на сковорідку. Блюдо готується досить швидко. Смачного!
- Креветки - 300 грам
- Брокколі - 100 грам
- Плавлений сир - 70 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Твердий сир - 20 грам
- Цукіні - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Кріп - 1 щіпка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Цукіні найкраще нарізати кубиками.
Брокколі так само потрібно подрібнити. Найпростіше ділити руками, проте необхідно видалити жорсткі частини овоча.
Нарізати моркву і цибулю.
Всі підготовлені овочі помістити в каструлю і залити водою, так що б вона покривала всі овочі. Поставити на середній вогонь і варити близько 10 хвилин.
Тепер відкриваю невеликий секрет. Зварені овочі разом з каструлею занурити в холодну воду (можна додати шматочки люду) для того щоб овочі зберегли свій красивий колір.
Тепер нарізати сир кубиками і підготувати кріп.
Тепер потрібно взяти в руки незамінний блендер і зробити зі звичайного супу - суп-пюре. Додайте сур зелень, все ретельно перемішайте і подрібніть.
Креветки потрібно готувати окремо і бажано паралельно, щоб приготування супу було швидшим. Креветки потрібно відварити. Варити 2 хвилини. Почистити їх і обсмажити на вершковому маслі, додавши лимонного соку і посолити за смаком. Креветки додаються останніми, також як зелень і тертий сир!