Дієтичний овочевий суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)
Суп-пюре рекомендований для включення в різні дієти. Він не перевантажує травну систему і на смак чудовий. Особливо якщо приготовлений з овочів.
Суп-пюре - це смачно і просто. Відваріть до готовності картопля, цибулю і моркву в невеликій кількості води. У процесі варіння додайте помідори. Готові овочі остудіть, перетворите в пюре за допомогою блендера і прогрійте на слабкому вогні. Розігрійте так, щоб в супі розчинився сир і шматочок масла. Додайте подрібнену зелень і відставте з вогню. На стіл подавайте з грінками і свіжою зеленню. Смачного!
- Вершкове масло - 50 грам
- Плавлений сир - 70 грам
- Помідори - 200 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Пучок зелені - 1 штука
- Сіль - За смаком
Картопля, морква і цибуля поріжте, складіть в каструлю, залийте водою так, щоб вона тільки покривала овочі і поставте на вогонь. Після закипання варіть протягом 15-20 хвилин на слабкому вогні.
Тим часом поріжте помідори і додайте до інших овочів. Варіть до готовності.
Потім остудіть овочі до кімнатної температури і перетворите в пюре за допомогою блендера. Суміш поставте на вогонь і прогрійте. Додайте сир, помішуйте до його повного розчинення, потім киньте в суп масло.
Додайте подрібнену зелень і відставте з вогню. На стіл подавайте з грінками і свіжою зеленню.