Рецепт Овочевий омлет дієтичний фото

Овочевий омлет дієтичний
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На сніданок
Омлет

Якщо ви вважаєте кожну спожиту калорію, тоді до вибору страв варто поставитися особливо ретельно. Як відмінний сніданку та вечері пропоную рецепт приготування овочевого омлету дієтичного.

Овочевий омлет дієтичний в домашніх умовах можна приготувати практично з усіма овочами, які є в холодильнику. Перед вами лише один з варіантів, заслуговує вашої уваги. Це не тільки смачно, але і дуже корисно. Для літнього періоду, коли овочі в достатку, такий рецепт просто незамінний.

  • Яйце - 5 штук(2 яйця і 3 білка)
  • Помідор черрі - 2-3 штук
  • Солодкий перець - 0.5 штуки
  • Цибулина фіолетова - 0.5 штуки
  • Фета - 25-35 грам (по бажанню)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
овочевий омлет дієтичний - фото крок 1
1. Рецепт приготування овочевого омлету дієтичного досить простий. Для початку необхідно підготувати всі овочі. В даному варіанті - це фіолетова цибулина, солодкий перець, невеликий помідор і шпинат. Також при бажанні можна додати сир Фета.
овочевий омлет дієтичний - фото крок 2
2. Овочі необхідно нарізати дрібними кубиками. Шпинат вимити, просушити і трохи подрібнити. Розділити всю начинку на дві частини. Половину відправити на суху сковороду і злегка обсмажити (буквально пару хвилин, але при бажанні трішки довше).
овочевий омлет дієтичний - фото крок 3
3. Яйця вбити в невелику мисочку і збити з дрібкою солі. При бажанні додати перець і улюблені спеції.
овочевий омлет дієтичний - фото крок 4
4. Вилити яйця на сковороду і смажити омлет до готовності на повільному вогні. Такий овочевий омлет дієтичний в домашніх умовах можна приготувати також в мультиварці, зберігаючи максимум корисний вітамінів.
овочевий омлет дієтичний - фото крок 5
5. Коли омлет готовий його необхідно акуратно викласти на тарілку і розподілити другу половину начинки по всій поверхні. Додати можна також подрібненої свіжої зелені за смаком. Загорнути омлет в рулет або просто згорнути навпіл і можна подавати блюдо до столу. Це не тільки смачне, але і корисне блюдо, ідеально підходить для сніданку дітей і дорослих.

Схожі рецепти