Рецепт Дієтичний омлет з білків фото

Дієтичний омлет з білків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця , Яєчний білок
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На сніданок
Гарячі страви , Омлет
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 10 хв.

Апетитний і дієтичний омлет з білків можна приготувати за лічені хвилини, додавши трохи овочів і підсмаживши його на оливковій олії. Блюдо буде актуально для корисного сніданку.

Опис приготування:

Таке блюдо не додасть вам зайвих сантиметрів в талії, ви можете готувати його для будь-якого прийому їжі: зранку або ввечері, включаючи улюблені овочі, крім картоплі та баклажанів. Білковий омлет готується буквально за 5 хвилин, тому він такий популярний на сніданок.

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Лук червоний - 1 штука (невеликий)
  • Масло олівокове - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
дієтичний омлет з білків - фото крок 1
Підготуйте зазначені продукти.
дієтичний омлет з білків - фото крок 2
У глибоку ємність акуратно вбийте курячі яйця, розділіть їх на білки і жовтки. Можна використовувати звичайну пластикову пляшку.
дієтичний омлет з білків - фото крок 3
Збийте білки в пишну піну приблизно 2-3 хвилини, але намагайтеся не перевзбіть. Можна використовувати міксер або кухонний комбайн. Приправити сіллю і poperčite.
дієтичний омлет з білків - фото крок 4
Очистіть перець від насіння, а цибуля від лушпиння, промийте овочі у воді і наріжте перець стрічками, цибуля - півкільцями.
дієтичний омлет з білків - фото крок 5
Прогрійте сковороду на плиті, змастіть оливковою олією і вилийте збиту білкову масу.
дієтичний омлет з білків - фото крок 6
Викладіть нарізані овочі в будь-якому порядку і підсмажте омлет приблизно 3-4 хвилини на помірному нагріванні.
дієтичний омлет з білків - фото крок 7
Після чого нагрів вимкніть і дайте омлету охолонути приблизно 1-2 хвилини. На цьому етапі його можна присипати подрібненою зеленню, якщо ви її любите: кропу, петрушки, селери, кінзи.
дієтичний омлет з білків - фото крок 8
Викладіть страву на тарілку і подайте до столу теплим, можна додати при подачі сметану низької жирності або густий класичний йогурт.

Схожі рецепти