Глазур для пасок без білків
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви з якоїсь причини уникаєте сирих яєць при приготуванні глазурі для пасок, тоді придивіться до цього простого і дуже класному рецептом. Чудова глазур без клопоту!
Ця глазур абсолютно безпечна навіть для дітей, так як в її основі міститься тільки солодкий цукровий сироп і желатин. При бажанні її можна також доповнити какао або харчовими барвниками, щоб приготувати шоколадну або кольорову глазур.
- Цукор - 50 грам
- Вода - 1/3 склянки
- Желатин - 1.5 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти.
З'єднайте цукор і воду. Поставте на повільний вогонь. Помішуйте, щоб цукор повністю розчинився.
Паралельно замочіть желатин згідно з інструкцією.
Додайте желатин в сироп, перемішайте і зніміть з вогню. Важливо не кип'ятити його! Підготуйте міксер і почніть збивати теплий сироп.
Збивайте на сильній швидкості до загустіння.
Для приготування пасок, з теплого молока, пари ложок цукру і дріжджів приготуйте опару.
Додайте збиті яйця, вершкове масло і цукор.
Всипте просіяне борошно, додайте родзинки, цукати або горішки. Замісити тісто.
Залиште тісто в теплому місці підходити.
Спечіть паски і остудіть.
Змастіть паски глазур'ю.
Ось так, легко і просто виходить глазур без білків.