Ідеальна глазур для пасок
(покроковий рецепт з фото)
Головною прикрасою великодньої випічки є глазур, тому дуже важливо приготувати її якісно. У цьому рецепті я розповім, як приготувати ідеальну глазур для пасок, яка не кришиться.
Немає нічого простіше, ніж приготувати глазур за цим рецептом! Вона дійсно не липне до рук і завдяки желатину НЕ обсипається на наступний день. Зауважте, що така глазур дуже швидко сохне, тому необхідно відразу прикрашати випічку. З цією глазур'ю добре поєднуються горіхи, сухофрукти, конфетті і кокосова стружка. За бажанням ви можете злегка забарвити глазур за допомогою харчового барвника.
- Желатин - 0, 5 чайних ложки
- Тепла вода - 3 Ст. Ложки(1 ст. Ложка для желатину, 2 ст. Ложки в цукор)
- Цукор - 100 грам
1. Желатин змішайте з 1 столовою ложкою теплої води і відставте злегка збільшитися в розмірах.
2. Цукор змішайте з водою, що залишилася і поставте на невеликий вогонь. Розчиніть цукор і дайте рідини перетворитися в сироп - на це піде кілька хвилин.
3. Додайте желатин і за допомогою міксера збийте глазур протягом декількох хвилин до білого кольору. Полийте паску глазур'ю і відразу прикрашайте, так як глазур дуже швидко висихає. Смачного!