Рецепт Глазур для пасок з білого шоколаду фото

Глазур для пасок з білого шоколаду
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Шоколад, Молоко
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха
Випічка, Глазур

Паска - це один з головних елементів на святому святі Великодня. Тому його готуванні приділяється так багато часу. Все починається з вибору ідеального рецепта, а потім придумується глазур.

Зазвичай вважається, що в пасці головне - це тісто. Потім вже вибирають наповнювачі та, звичайно ж, прикраса. Цікавим елементом у звичній випічці може стати глазур. Саме тому сьогодні я розповім вам, як приготувати глазур для пасок з білого шоколаду. Вершкова, солодка маса дуже сподобається дітям і ласунам.

  • Желатин - 8 грам (швидкого розчинення)
  • Білий шоколад - 150 грам
  • Вершки 33% - 125 мілілітрів
  • Молоко - 125 мілілітрів
глазур для пасок з білого шоколаду - фото крок 1
Желатин залийте 50 мл молока на 10 хвилин.
глазур для пасок з білого шоколаду - фото крок 2
З'єднайте молоко з вершками в каструльці, доведіть їх до кипіння.
глазур для пасок з білого шоколаду - фото крок 3
Відразу зніміть каструлю з вогню, додайте желатин. Перемішайте до розчинення.
глазур для пасок з білого шоколаду - фото крок 4
Потім відразу ж додайте поламаний шоколад і перемішайте до єдиної консистенції.
глазур для пасок з білого шоколаду - фото крок 5
Прохолодна глазур, промажьте випічку. Дайте їй постояти близько години для повного застигання.

Схожі рецепти