Глазур для пасок з білого шоколаду
(покроковий рецепт з фото)
Паска - це один з головних елементів на святому святі Великодня. Тому його готуванні приділяється так багато часу. Все починається з вибору ідеального рецепта, а потім придумується глазур.
Зазвичай вважається, що в пасці головне - це тісто. Потім вже вибирають наповнювачі та, звичайно ж, прикраса. Цікавим елементом у звичній випічці може стати глазур. Саме тому сьогодні я розповім вам, як приготувати глазур для пасок з білого шоколаду. Вершкова, солодка маса дуже сподобається дітям і ласунам.
- Желатин - 8 грам (швидкого розчинення)
- Білий шоколад - 150 грам
- Вершки 33% - 125 мілілітрів
- Молоко - 125 мілілітрів
Желатин залийте 50 мл молока на 10 хвилин.
З'єднайте молоко з вершками в каструльці, доведіть їх до кипіння.
Відразу зніміть каструлю з вогню, додайте желатин. Перемішайте до розчинення.
Потім відразу ж додайте поламаний шоколад і перемішайте до єдиної консистенції.
Прохолодна глазур, промажьте випічку. Дайте їй постояти близько години для повного застигання.