Рецепт Пасха з глазур'ю з білого шоколаду фото

Пасха з глазур'ю з білого шоколаду
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха
Десерти

З білого шоколаду я буду робити не тільки глазур для прикраси паски, додам його і в сирну масу для додання пасці найніжнішого молочного смаку. Спробуйте цей святковий десерт!

Отже, розповідаю, як приготувати "великдень з глазур'ю з білого шоколаду" . Це зовсім нескладно, але дуже ароматно і смачно! Форму я використовую для обсягу 400-450 г, якщо ваша формочка більше, просто збільште пропорційно продукти. Для прикраси паски я взяла кондитерську посипання, але це не обов'язково, прикрасити можна будь-якими фруктами або ягодами. Порада: не ставте готову паску в холодильник для застигання шоколаду, подайте її так, з ще теплим шоколадом, її легше буде порізати, та й так смачніше! хай щастить!

  • Сир - 350 грам
  • Ізюм світлий - 50 грам
  • Білий шоколад - 100 грам(50 г для глазурі, 50 г для паски)
  • Збиті домашні вершки - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор або пудра - 3-4 Ст. Ложок
  • Ванільний цукор - За смаком
великдень з глазур'ю з білого шоколаду - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, вершкове масло дістаньте заздалегідь з холодильника, воно повинно бути кімнатної температури. Збийте вершки, знадобиться все 2-3 ст.Л. Приступимо.
великдень з глазур'ю з білого шоколаду - фото крок 2
2. У чашу комбайна покладіть сир, вершки, вершкове масло, цукор або пудру, ванільний цукор. Увімкніть подрібнювач на кілька хвилин, маса повинна вийти гладкою і однорідної.
великдень з глазур'ю з білого шоколаду - фото крок 3
3. Ізюм залийте окропом на пару хвилин, щоб дезінфікувати і розпарити. Після відкиньте на сито, щоб вся рідина скла.
великдень з глазур'ю з білого шоколаду - фото крок 4
4. Половину білого шоколаду натріть на дрібній тертці, половину залиште для глазурі.
великдень з глазур'ю з білого шоколаду - фото крок 5
5. У сирну масу додайте родзинки і шоколад, перемішайте добре.
великдень з глазур'ю з білого шоколаду - фото крок 6
6. Форму застеліть марлею (її краще скласти в два рази), переверніть "догори ногами" і поставте в глибоку тарілку. Наповніть сирною масою.
великдень з глазур'ю з білого шоколаду - фото крок 7
7. Накрийте марлею, поставте гніт (блюдце, а зверху чашка або банку з водою). Приберіть в холодильник на 10-12 годин.
великдень з глазур'ю з білого шоколаду - фото крок 8
8. Через 10 годин можна злити рідину, переверніть паску на тарілку, зніміть формочку, приберіть марлю дуже обережно. Розтопіть білий шоколад.
великдень з глазур'ю з білого шоколаду - фото крок 9
9. Полийте шоколадом паску, за бажанням прикрасьте ягодами або кондитерської посипкою, квітами з марципанів і т.Д. Подавайте, поки шоколад не застиг.
великдень з глазур'ю з білого шоколаду - фото крок 10
10. З паскою!

Схожі рецепти