Мус з білого шоколаду
(покроковий рецепт з фото)
Краще рішення для підняття настрою - це чудовий мус з білого шоколаду. Порадуйте себе в похмурий і непогожий осінній день солоденьким десертом.
Для приготування мусу з білого шоколаду, розтопіть його. Додайте збиті з м'ятою вершки, заздалегідь замочений і злегка підігрітий желатин, яйце і жовток. Добре перемішайте, розлийте по формах і поставте в холодильник на 2 годину. При подачі прикрасьте свіжою м'ятою. Приємного апетиту і гарного настрою!
- М'ята - 30 грам
- Вершки - 300 грам
- Білий шоколад - 150 грам
- Желатин - 10 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Яєчний жовток - 1 штука
Желатин замочити в холодній воді, а м'яту помийте і просушіть.
Вершки нагрійте до теплого стану і збийте з м'ятою.
Додайте розтоплений шоколад.
А також яйце, жовток і підігрітий желатин. Добре перемішайте, розлийте по формах і поставте в холодильник на 2 годину. При подачі прикрасьте свіжою м'ятою.