Мус з білого шоколаду

Мус з білого шоколаду
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Краще рішення для підняття настрою - це чудовий мус з білого шоколаду. Порадуйте себе в похмурий і непогожий осінній день солоденьким десертом.

опис приготування:

Для приготування мусу з білого шоколаду, розтопіть його. Додайте збиті з м'ятою вершки, заздалегідь замочений і злегка підігрітий желатин, яйце і жовток. добре перемішайте, розлийте по формах і поставте в холодильник на 2 годину. При подачі прикрасьте свіжою м'ятою. Приємного апетиту і гарного настрою!

  • м'ята— 30 грам
  • вершки— 300 грам
  • Білий шоколад— 150 грам
  • желатин— 10 грам
  • вода— 100 мілілітрів
  • яйце— 1 штука
  • Яєчний жовток— 1 штука
Мус з білого шоколаду - фото крок 1 Желатин замочити в холодній воді, а м'яту помийте і просушіть.

Мус з білого шоколаду - фото крок 2 Вершки нагрійте до теплого стану і збийте з м'ятою.

Мус з білого шоколаду - фото крок 3 Додайте розтоплений шоколад.

Мус з білого шоколаду - фото крок 4 А також яйце, жовток і підігрітий желатин. добре перемішайте, розлийте по формах і поставте в холодильник на 2 годину. При подачі прикрасьте свіжою м'ятою.

Схожі рецепти

Ганаш з білого шоколаду

Ганаш з білого шоколаду

Чи не чули про ганаш? дуже даремно, адже це солодкі ласощі з вершків і білого шоколаду дуже часто застосовується в кулінарії: в якості начинки для випічки, прошарку для тортів або солодкого соусу. опис приготування: Дуже простий рецепт приготування ганаша з білого шоколаду. Раджу використовува...

читати далі
Суфле з білого шоколаду

Суфле з білого шоколаду

Суфле з білого шоколаду - вишукане французьке ласощі з ніжним смаком і консистенцією. готувати просто, ділюся рецептом! опис приготування: Суфле з білого шоколаду, погодьтеся, це звучить саме по собі вже смачно. Готувати дуже просто, дивіться покроковий рецепт і балуйте себе смачним десертом. ...

читати далі
Пасха з глазур'ю з білого шоколаду

Пасха з глазур'ю з білого шоколаду

З білого шоколаду я буду робити не тільки глазур для прикраси паски, додам його і в сирну масу для додання пасці найніжнішого молочного смаку. Спробуйте цей святковий десерт! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати "; Великдень з глазур'ю з білого шоколаду ";. Це зовсім нескладно, ...

читати далі
Cладкіе грінки з білого хліба

Cладкіе грінки з білого хліба

Любіть балувати своїх домашніх незвичайними сніданками, тоді візьміть на замітку цей рецепт, як приготувати солодкі грінки з білого хліба. Це справжні ласощі, особливо для дітей. Спробуйте! опис приготування: Як ви ви самі розумієте, це далеко не самий корисний сніданок, адже тут маса жиру і ц...

читати далі
Глінтвейн з білого вина

Глінтвейн з білого вина

Існує глінтвейн не тільки з червоного, але і з білого вина. Цей напій міцніший. Мій варіант глінтвейну ще й з ромом, що збільшує градус напою і покращує смак. опис приготування: У сотейнику нагрійте вино зі спеціями, потім додайте цитрусові. Доведіть майже до кипіння і зніміть з вогню. Додайте...

читати далі