Рецепт Мус з білого шоколаду фото

Мус з білого шоколаду
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Зелень, Шоколад
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл
Десерти, Мус

Краще рішення для підняття настрою - це чудовий мус з білого шоколаду. Порадуйте себе в похмурий і непогожий осінній день солоденьким десертом.

Для приготування мусу з білого шоколаду, розтопіть його. Додайте збиті з м'ятою вершки, заздалегідь замочений і злегка підігрітий желатин, яйце і жовток. Добре перемішайте, розлийте по формах і поставте в холодильник на 2 годину. При подачі прикрасьте свіжою м'ятою. Приємного апетиту і гарного настрою!

  • М'ята - 30 грам
  • Вершки - 300 грам
  • Білий шоколад - 150 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Яєчний жовток - 1 штука
мус з білого шоколаду - фото крок 1
Желатин замочити в холодній воді, а м'яту помийте і просушіть.
мус з білого шоколаду - фото крок 2
Вершки нагрійте до теплого стану і збийте з м'ятою.
мус з білого шоколаду - фото крок 3
Додайте розтоплений шоколад.
мус з білого шоколаду - фото крок 4
А також яйце, жовток і підігрітий желатин. Добре перемішайте, розлийте по формах і поставте в холодильник на 2 годину. При подачі прикрасьте свіжою м'ятою.

Схожі рецепти