Ганаш з білого шоколаду
(покроковий рецепт з фото)
Чи не чули про ганаш? дуже даремно, адже це солодкі ласощі з вершків і білого шоколаду дуже часто застосовується в кулінарії: в якості начинки для випічки, прошарку для тортів або солодкого соусу.
Дуже простий рецепт приготування ганаша з білого шоколаду. Раджу використовувати вершки з високим відсотком жирності, щоб ганаш вийшов густим і насиченим. Охолоджений ганаш можна додавати у випічку або змащувати їм коржі для торта. А хтось просто їсть його ложками. Думаю, вам дуже сподобається!
- Вершки - 100 мілілітрів(30%)
- Шоколад білий - 100 грам
Кип'ятимо в сотейнику вершки, потім додаємо шматочки білого шоколаду, даємо йому повністю розтопиться.
Постійно помішувати масу лопаткою до повного розчинення.
Зніміть ганаш з плити, охолодіть і помістіть в холодильник.
Приготованим ганашем можна покривати будь-яку випічку (і не тільки). Смачного!