Рецепт Ганаш з білого шоколаду фото

Ганаш з білого шоколаду
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Вершки, Шоколад
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Десерти, Начинки

Чи не чули про ганаш? дуже даремно, адже це солодкі ласощі з вершків і білого шоколаду дуже часто застосовується в кулінарії: в якості начинки для випічки, прошарку для тортів або солодкого соусу.

Дуже простий рецепт приготування ганаша з білого шоколаду. Раджу використовувати вершки з високим відсотком жирності, щоб ганаш вийшов густим і насиченим. Охолоджений ганаш можна додавати у випічку або змащувати їм коржі для торта. А хтось просто їсть його ложками. Думаю, вам дуже сподобається!

  • Вершки - 100 мілілітрів(30%)
  • Шоколад білий - 100 грам
ганаш з білого шоколаду - фото крок 1
Кип'ятимо в сотейнику вершки, потім додаємо шматочки білого шоколаду, даємо йому повністю розтопиться.
ганаш з білого шоколаду - фото крок 2
Постійно помішувати масу лопаткою до повного розчинення.
ганаш з білого шоколаду - фото крок 3
Зніміть ганаш з плити, охолодіть і помістіть в холодильник.
ганаш з білого шоколаду - фото крок 4
Приготованим ганашем можна покривати будь-яку випічку (і не тільки). Смачного!

Схожі рецепти