Рецепт Суфле з білого шоколаду фото

Суфле з білого шоколаду
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Шоколад
Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл
Солодке, Десерти

Суфле з білого шоколаду - вишукане французьке ласощі з ніжним смаком і консистенцією. Готувати просто, ділюся рецептом!

Суфле з білого шоколаду, погодьтеся, це звучить саме по собі вже смачно. Готувати дуже просто, дивіться покроковий рецепт і балуйте себе смачним десертом. Суфле можна подавати просто так, а можна прикрасити ягодами і фруктами.

  • Цукор - 75 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Пакетик ванільного цукру - 1 штука
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Борошно - 40 грам
  • Білий шоколад - 170 грам
  • Сіль - 1 щіпка
суфле з білого шоколаду - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
суфле з білого шоколаду - фото крок 2
Відокремте білки і жовтки трьох яєць в різний посуд.
суфле з білого шоколаду - фото крок 3
Збийте жовтки з половиною цукру, поступово введіть всю муку продовжуючи збивати.
суфле з білого шоколаду - фото крок 4
Нагрійте молоко і влийте його до жовтків.
суфле з білого шоколаду - фото крок 5
Нагрійте желтково-молочну суміш при постійному помішуванні до загусання. Зніміть з вогню як тільки маса загусне.
суфле з білого шоколаду - фото крок 6
Додайте половину шоколаду.
суфле з білого шоколаду - фото крок 7
Вмішайте шоколад до однорідного стану, прохолодний.
суфле з білого шоколаду - фото крок 8
Збийте білки з дрібкою солі і з цукром, що залишився в стійку піну.
суфле з білого шоколаду - фото крок 9
Додайте до білків жовткова масу.
суфле з білого шоколаду - фото крок 10
Акуратно змішайте білкову та жовткову маси, додавши порізану на дрібні шматочки другу половину шоколаду.
суфле з білого шоколаду - фото крок 11
Підготуйте форми для запікання, які попередньо змастіть вершковим маслом і посипте цукровим піском.
суфле з білого шоколаду - фото крок 12
Заповніть форми підготовленою масою, але не до кінця, так як в процесі випічки вона збільшиться в розмірах. Випікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів, стежте за готовністю, суфле не повинно пересмажиться.
суфле з білого шоколаду - фото крок 13
Суфле спочатку буде з великою "шапочкою", яка потім опаде, але це нормально. Можна подавати суфле присипавши цукровою пудрою, прикрасивши свіжими ягодами або фруктами. Ніжний і смачний десерт готовий, кличте домашніх ласувати.

Схожі рецепти