Гоголь-моголь з білків
(покроковий рецепт з фото)
Гоголь-моголь найчастіше роблять з яєць або курячих жовтків, а сьогодні я розповім, як приготувати гоголь-моголь з білків. Дуже простий десерт, його можна зробити на швидку руку за все за 15 хвилин.
Готовий десерт можна подавати в красивих склянках, його прикрашають тертим шоколадом або какао, деякі додають алкоголь (лікер, ром, коньяк). Якщо у вас залишилися білки від випічки, це відмінний спосіб їх використовувати. Подавайте десерт відразу після приготування.
- Білки - 3 штуки
- Цукровий пісок - 9 чайних ложок
1
Білки заздалегідь відправте в холодильник, вимийте і насухо витріть миску, інакше білки не зіб'ються.
2
Перекладіть охолоджені білки в чисту миску, збивайте за допомогою електричного міксера до утворення піни.
3
Відразу після її появи додайте по ложці цукру і продовжуйте збивати до утворення пишної маси.
4
Перекладіть гоголь-моголь в стакан і відразу подавайте. Смачного!