Рецепт Овочевий суп дієтичний фото

Овочевий суп дієтичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Білокачанна капуста, Селера
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, Корисний обід
Супи

Навесні стає актуальним є питання, як приготувати дієтичний овочевий суп. Таке першу страву - дуже легкий і добре засвоюваний варіант обіду. Ви можете експериментувати з поєднаннями смаків.

Найдієтичніший і легкий супчик буде готовий досить швидко! Подавайте його з коханою рубаною зеленню. Мені подобається обідати їм з натертими часником грінками, можна подавати його з хлібцями.

  • Капуста - 300 грам
  • Селера - 200 грам
  • Морква - 1 штука (велика)
  • Помідор - 1-2 штук (середнього розміру)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сочевиця - 5 Ст. Ложок
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Запашний перець горошком - 5 штук
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
1
Мою і дрібно нарізаю капусту.
2
Чищу і ріжу кубиками морква. Можна також натерти на крупній тертці.
3
Лук нарізаю кубиками або полуколечкамі.
4
Чищу і ріжу кубиками селеру.
5
Також нарізаю помідор кубиками, попередньо знявши з нього шкірку.
6
Складаю всі овочі в каструлю, кидаю сочевицю і спеції. Наливаю воду і варю 30 хвилин.

Схожі рецепти