Овочевий суп дієтичний
(покроковий рецепт з фото)
Навесні стає актуальним є питання, як приготувати дієтичний овочевий суп. Таке першу страву - дуже легкий і добре засвоюваний варіант обіду. Ви можете експериментувати з поєднаннями смаків.
Найдієтичніший і легкий супчик буде готовий досить швидко! Подавайте його з коханою рубаною зеленню. Мені подобається обідати їм з натертими часником грінками, можна подавати його з хлібцями.
- Капуста - 300 грам
- Селера - 200 грам
- Морква - 1 штука (велика)
- Помідор - 1-2 штук (середнього розміру)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сочевиця - 5 Ст. Ложок
- Лавровий лист - 1 штука
- Запашний перець горошком - 5 штук
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
1
Мою і дрібно нарізаю капусту.
2
Чищу і ріжу кубиками морква. Можна також натерти на крупній тертці.
3
Лук нарізаю кубиками або полуколечкамі.
4
Чищу і ріжу кубиками селеру.
5
Також нарізаю помідор кубиками, попередньо знявши з нього шкірку.
6
Складаю всі овочі в каструлю, кидаю сочевицю і спеції. Наливаю воду і варю 30 хвилин.