Овочевий суп-пюре з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Любителі супів-пюре оцінять суп-пюре з брокколі з вершками і плавленим сиром. Його можна готувати навіть дітям (якщо без плавленого сиру, то навіть дітям від року). Подайте до супу грінки, вони доповнять його.
Пропоную вам подивитися, як приготувати суп-пюре з брокколі. Процес відбувається дуже просто, а суп буде смачний, корисний і неймовірно ніжний. Я такий суп готувала своїй дитині після року, йому сподобалось. Грінки можна брати готові, а можна зробити самим, як забажаєте (деякі не люблять їх зовсім і суп не їдять з грінками).
- Брокколі - 1 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3-5 штук
- Вершки - 150 мілілітрів
- Плавлений сир - 150 грам
- Сіль - За смаком
1. Цей суп-пюре з брокколі не тільки корисний, але ще і неймовірно смачний. Вершки і плавлений сир підсилюють його аромат і надають супу дивовижну ніжність.
2. Розбираємо капусту на суцвіття. Ображати тверді плодоніжки. На дно каструлі покладіть нарізаний дрібно картопля, цибулю і моркву.
3. Заливаємо водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, солимо і варимо до готовності овочів (хвилин 15-20).
3. Потім зливаємо воду і відокремлюємо овочі. Бульйон нам ще стане в нагоді.
4. Подрібнюємо блендером наші овочі до однорідного стану пюре.
5. Додаємо поступово бульйон і продовжуємо збивати. Бульйону потрібно влити стільки, скільки потрібно вам. Якщо ви любите рідкий суп, то влийте більше, а для густого супу бульйону потрібно трохи.
6. Вливаємо вершки і додаємо плавлений сир. Потім знову ставимо суп на плиту і доводимо до кипіння.
7. Подається суп-пюре з брокколі в гарячому вигляді. Я завжди додаю грінки, так і ситніше, і смачніше.