Овочевий суп з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Коли не хочеться їсти важку їжу, але в той же час потрібно наситити свій організм з користю, необхідно правильно вибрати блюдо. В основному я зупиняюся на рецептах з овочів без м'яса.
Тому пропоную вам уважно вивчити, як приготувати овочевий суп з брокколі. Легкий, швидкий і не складний крем-суп, який я зварила просто на воді. Можете спробувати на курячому бульйоні. Мені він дуже сподобався, особливо приємно його з'їсти як пізньої вечері, щоб не лягати спати з вагою в шлунку.
- Брокколі - 400 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Вода - 2 L
- Картопля - 4 штуки
- Часник - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
Поставте воду на вогонь до закипання. Картопля почистіть, помийте, наріжте кубиками і відправте його варитися.
Брокколі розділіть на суцвіття. Додайте її до картоплі через 15 хвилин разом з лавровим листом. Варіть 10 хвилин.
Chesnok чистий, дрібно наріжте і обсмажте на олії в сковороді до золотистого відтінку.
Готовий суп перетворите в пюре блендером. Додайте часник і спеції з сіллю.
Потім влийте вершки і доведіть ще раз до кипіння. Смачного!