Суп-пюре з брокколі з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Такий суп-пюре дуже сподобається любителям морепродуктів, а також тим, хто любить незвичайні страви. Готується дуже просто і досить-таки швидко, що особливо цінно в умовах дефіциту часу. Рекомендую!
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування супу-пюре з брокколі з креветками. Блюдо складається з мінімального набору інгредієнтів, що помітно зменшує час приготування. Проте суп виходить густим, ситним і ароматним. Смакові якості також на висоті! Спробуйте!
- Брокколі - 1 штука (коб)
- Креветки - 20 штук (варені)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Молоко - 1 Склянка
- Вода - 750 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Цибуля зелена - За смаком
Брокколі промийте і розберіть на суцвіття.
Подрібніть цибулю і часник. Викладіть брокколі, цибуля і часник в киплячу воду. Варіть 15 хвилин на середньому вогні.
Додати сіль за смаком вир, в кінці влийте молоко. Доведіть суп до готовності на мінімальному вогні. Щоб перетворити суп в пюре, скористайтеся спеціальним занурювальним блендером. Готовий суп прикрасьте свіжою цибулею і звареними креветками. Смачного!