Крем-суп сирний
(покроковий рецепт з фото)
Крем-суп сирний - то, перед чим не зможе встояти жоден з членів вашої сім'ї. Прекрасне поєднання інгредієнтів і ніжний смак - все це ви знайдете в цьому чудовому сирному крем-супі.
Рецепт сирного крем-супу мені пощастило побачити в одній з численних кулінарних телепередач. Вже не й не пам'ятаю, в який саме. Блюдо якось відразу мене зацікавило, здалося мені дуже оригінальним і цікавим. Спробували приготувати, благо всі необхідні інгредієнти були під рукою. Вийшло дуже здорово, і тепер сирний крем-суп - одне з найбажаніших страв в нашому будинку на протязі вже півроку. Розповідаю, як приготувати сирний крем-суп - напевно і вам він теж сподобається
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука (велика)
- Перець болгарський - 1-2 штук
- Сир плавлений - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
Очищаємо моркву і картоплю, кладемо їх разом з болгарським перцем в холодну воду і відварюємо до готовності. Тим часом цибулю чистимо, дрібно нарізаємо і обсмажуємо до прозорості.
Готові овочі подрібнюємо блендером до однорідної маси. Бульйон бажано спочатку злити і залишити тільки пару склянок рідини. А потім вже додавати в міру необхідності.
Потім покласти в суміш плавлені сирки і продовжувати розмішувати.
Тепер потрібно розлити суп по тарілках, прикрасити зеленню і цибулею. Можна приступати до поїдання! Смачного!