Сирний крем-суп з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу навчити всіх бажаючих, як приготувати сирний крем-суп з куркою і цибулею. Поєднання інгредієнтів цього супу дуже виграшне. Чого вже там, навіть дітлахи із задоволенням їдять таке перше!
Універсально хороший як для дорослих, так і для дітей, суп з курячим філе, сиром і цибулею. За рахунок вершків і сиру страва набуває ніжну консистенцію і яскравий молочний аромат. Суп подається до столу з сухариками і свіжою зеленню. Хай щастить!
- Бульйон овочевий - 5 склянок
- Куряче філе - 250 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Вершки - 1 Склянка
- Сухарики та зелень - 1 За смаком (для прикраси)
Куряче філе нарізаємо шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його на рослинному маслі 5 хвилин. Додаємо борошно, смажимо разом ще кілька хвилин, помішуючи.
Кип'ятимо бульйон. Додаємо цибулю з борошном і варимо до загустіння. Потім кладемо туди інші інгредієнти. Пюріруем суміш в каструлі за допомогою погружного блендера.
Натріть на тертці сир і додайте його в суп, сир повинен повністю розплавиться. Також вливаємо теплі вершки, солимо і перчимо до смаку.
Повторно доводимо суп до кипіння і знімаємо з вогню. Розливаємо по тарілках. Прикрашаємо сухариками і зеленню. Смачного!