Рецепт Бефстроганов з печерицями фото

Бефстроганов з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Яловичина , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Бефстроганов часто готується просто з м'яса, але якщо додати гриби - блюдо тільки виграє! Соковитий і неймовірно ароматний бефстроганов подають в якості другої страви - на обід або вечерю.

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування бефстроганова з печерицями. М'ясо обсмажують з цибулею і грибами, потім гаситься в томатному соусі і сметані. При подачі на стіл посипте бефстроганов зеленню. На гарнір - картопляне пюре або гречка. Хай щастить!

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Печериці - 10 штук
  • Крем - 150 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
бефстроганов з печерицями - фото крок 1
Яловичину нарізаємо тонкими брусочками і обсмажити на олії протягом 5-6 хвилин.
бефстроганов з печерицями - фото крок 2
Потім додаємо цибулю порізану півкільцями і подрібнений часник. Жарим до румяности. Додаємо печериці, порізані тонкими пластинками. Готуємо ще 3-4 хвилини.
бефстроганов з печерицями - фото крок 3
Настав час додати сметану і томатну пасту. Сіль і перець за смаком. Ретельно все перемішуємо і тушкуємо під кришкою на мінімальному вогні. Процес займає 15-20 хвилин.
бефстроганов з печерицями - фото крок 4
При подачі на стіл посипте блюдо зеленню. Смачного!

Схожі рецепти