Бефстроганов з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Бефстроганов часто готується просто з м'яса, але якщо додати гриби - блюдо тільки виграє! Соковитий і неймовірно ароматний бефстроганов подають в якості другої страви - на обід або вечерю.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування бефстроганова з печерицями. М'ясо обсмажують з цибулею і грибами, потім гаситься в томатному соусі і сметані. При подачі на стіл посипте бефстроганов зеленню. На гарнір - картопляне пюре або гречка. Хай щастить!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Печериці - 10 штук
- Крем - 150 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Яловичину нарізаємо тонкими брусочками і обсмажити на олії протягом 5-6 хвилин.
Потім додаємо цибулю порізану півкільцями і подрібнений часник. Жарим до румяности. Додаємо печериці, порізані тонкими пластинками. Готуємо ще 3-4 хвилини.
Настав час додати сметану і томатну пасту. Сіль і перець за смаком. Ретельно все перемішуємо і тушкуємо під кришкою на мінімальному вогні. Процес займає 15-20 хвилин.
При подачі на стіл посипте блюдо зеленню. Смачного!