Рецепт Свинина з цибулею-пореєм фото

Свинина з цибулею-пореєм
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Цибуля
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чудовий рецепт приготування свинини з цибулею-пореєм і артишоками. Таке блюдо стане прекрасним доповненням до будь-якого гарніру. М'ясо виходить дуже соковитим, ароматним і насиченим!

Опис приготування:

Як приготувати свинину з цибулею-пореєм в домашніх умовах? Все дуже просто! Вам знадобиться 500-600 г. Свинячої вирізки, цибуля-пористий, артишок, часник, біле вино і овочевий бульйон. Приготоване таким способом м'ясо виходить неймовірно ароматним і ніжним. Прекрасно поєднується з картопляним пюре і іншими гарнірами. Хай щастить!

  • Свинина - 600 грам (вирізка)
  • Лук-пориста - 1 пучок
  • Артишок - 300 грам
  • Петрушка - 1 За смаком
  • Картопляний крохмаль - 0, 5 склянки
  • Часник - 1 зубчик
  • Вино біле - 250 мілілітрів
  • Бульйон овочевий - 200 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
свинина з цибулею-пореєм - фото крок 1
Свинячу вирізку нарізаємо порційними шматочками і обвалюють у картопляному крохмалі.
свинина з цибулею-пореєм - фото крок 2
На оливковій олії обсмажте подрібнений часник. Смажити потрібно 2-3 хвилини.
свинина з цибулею-пореєм - фото крок 3
Поріжте невеликими кільцями цибулю-порей. Обсмажуйте його з часником 4-5 хвилин.
свинина з цибулею-пореєм - фото крок 4
Додайте свинину.
свинина з цибулею-пореєм - фото крок 5
Через кілька хвилин додаємо артишоки, roza_ker 5 хвилин. Вливаємо вино і бульйон, готуємо під кришкою 30 хвилин, періодично помішуючи. Сіль і перець додайте за смаком.
свинина з цибулею-пореєм - фото крок 6
Присипте готову страву подрібненою петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти