Пиріг з цибулею-пореєм
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з цибулею пореєм виходить дуже ситним. Має приємний смак, соковитий та ще й неймовірно смачний. Обов'язково спробуйте.
Смачний і ситний пиріг. Замісити тісто з борошна, масла, сиру і солі. Зробіть начинку з лука, цибуля-пористий, солодкого перцю, солі і перцю. Тісто помістіть в форму, викладіть скибочки бекону і начинку. Залийте сумішшю з яєць, сметани і петрушки і випікання в духовці протягом 40 хвилин. Смачного!
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 70 грам
- Борошно - 150 грам
- Бекон - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Червоний солодкий перець - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Цибуля пориста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Подрібнена петрушка - 2 Ст. Ложки
- Гостра гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
З'єднайте масло, сир, сіль і борошно і замісіть тісто.
Розкачайте його, помістіть в змащену форму і поставте на деякий час в холодильник.
Поки тісто остигає наріжте цибулю, цибуля-пористий, солодкий перець і перемішайте їх з сіллю і перцем, додайте пропущений через прес часник. Бекон наріжте скибочками.
На остигле тісто викладіть скибочки бекону, потім овочі. Змішайте яйця, сметану, гірчицю і подрібнену петрушку і отриманою сумішшю залийте пиріг. Випікайте 40 хвилин при 200 градусах.