Рецепт Пиріг з цибулею-пореєм фото

Пиріг з цибулею-пореєм
(покроковий рецепт з фото)

Шведська кухня
Овочі , Молочні продукти , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріг з цибулею пореєм виходить дуже ситним. Має приємний смак, соковитий та ще й неймовірно смачний. Обов'язково спробуйте.

Опис приготування:

Смачний і ситний пиріг. Замісити тісто з борошна, масла, сиру і солі. Зробіть начинку з лука, цибуля-пористий, солодкого перцю, солі і перцю. Тісто помістіть в форму, викладіть скибочки бекону і начинку. Залийте сумішшю з яєць, сметани і петрушки і випікання в духовці протягом 40 хвилин. Смачного!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сир - 70 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Бекон - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Червоний солодкий перець - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Цибуля пориста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Подрібнена петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Гостра гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
пиріг з цибулею-пореєм - фото крок 1
З'єднайте масло, сир, сіль і борошно і замісіть тісто.
пиріг з цибулею-пореєм - фото крок 2
Розкачайте його, помістіть в змащену форму і поставте на деякий час в холодильник.
пиріг з цибулею-пореєм - фото крок 3
Поки тісто остигає наріжте цибулю, цибуля-пористий, солодкий перець і перемішайте їх з сіллю і перцем, додайте пропущений через прес часник. Бекон наріжте скибочками.
пиріг з цибулею-пореєм - фото крок 4
На остигле тісто викладіть скибочки бекону, потім овочі. Змішайте яйця, сметану, гірчицю і подрібнену петрушку і отриманою сумішшю залийте пиріг. Випікайте 40 хвилин при 200 градусах.

Схожі рецепти