Рецепт Омлет з цибулею пореєм фото

Омлет з цибулею пореєм
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Яйця , Цибуля
Дієтичне харчування
На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Якщо з ранку вам набридло їсти звичайну яєчню, то пора внести різноманітність у вашу кухню. І це зробити досить легко, адже існує маса рецептів, які можна втілити в життя швидко і просто.

Опис приготування:

Як приготувати омлет з цибулею пореєм, я описала нижче. До чого прекрасний смак виходить у страви! Дуже ніжний сир зробить його неповторним. Можна дуже багато експериментувати з омлетами, постійно змінюючи продукти. На цей раз ми зробимо з даними інгредієнтами. Буде дуже ситно і смачно!

  • Яйце - 4 штуки
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Козиний сир - 50 грам
  • Оливки - 4 штуки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
омлет з цибулею пореєм - фото крок 1
Лук помийте і наріжте кільцями. Обсмажте кільця цибулі у вершковому маслі на гарячій сковороді. Дрібно наріжте зелень. Лук обсмажувати потрібно зовсім небагато, т.К. Він доготувати вже в омлеті.
омлет з цибулею пореєм - фото крок 2
У мисці збийте яйця. Додайте до них зелень і сіль. Потім вилийте масу на сковороду і залиште її там на 5 хвилин.
омлет з цибулею пореєм - фото крок 3
В цей час наріжте сир скибочками, а оливки шматочками, розкладіть їх по всій поверхні страви. Далі відправте омлет в духовку на 10 хвилин при 180 градусах. Потім відразу подавайте.

Схожі рецепти