Омлет з цибулею пореєм
(покроковий рецепт з фото)
Якщо з ранку вам набридло їсти звичайну яєчню, то пора внести різноманітність у вашу кухню. І це зробити досить легко, адже існує маса рецептів, які можна втілити в життя швидко і просто.
Як приготувати омлет з цибулею пореєм, я описала нижче. До чого прекрасний смак виходить у страви! Дуже ніжний сир зробить його неповторним. Можна дуже багато експериментувати з омлетами, постійно змінюючи продукти. На цей раз ми зробимо з даними інгредієнтами. Буде дуже ситно і смачно!
- Яйце - 4 штуки
- Лук-пориста - 1 штука
- Козиний сир - 50 грам
- Оливки - 4 штуки
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Зелень - 1 пучок
Лук помийте і наріжте кільцями. Обсмажте кільця цибулі у вершковому маслі на гарячій сковороді. Дрібно наріжте зелень. Лук обсмажувати потрібно зовсім небагато, т.К. Він доготувати вже в омлеті.
У мисці збийте яйця. Додайте до них зелень і сіль. Потім вилийте масу на сковороду і залиште її там на 5 хвилин.
В цей час наріжте сир скибочками, а оливки шматочками, розкладіть їх по всій поверхні страви. Далі відправте омлет в духовку на 10 хвилин при 180 градусах. Потім відразу подавайте.