Картопляний суп з цибулею-пореєм
(покроковий рецепт з фото)
Картопляний суп з цибулею-пореєм - прекрасний варіант обідньої страви для всієї родини. На приготування супу у вас піде не більше години. Ароматний і ситний, він так і привертає до себе. Поспішайте!
Перед вами - простий рецепт приготування картопляного супу з цибулею-пореєм. Суп готується на основі, вже звареного, бульйону. У киплячий бульйон опускаємо картопля і обсмажену цибулю-порей, також кладемо спеції і зелень. От і все, сподіваюся вам сподобається!
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля пориста - 0, 5 штуки
- Вершкове масло - 15 грам
- Бульйон - 1, 5 L
- Кріп - 1 За смаком
- Сіль і перець - 1 За смаком
Цибуля- порей нарізаємо півкільцями. На сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити на ньому цибулю порей.
Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками.
Доведіть бульйон до кипіння і опустіть в бульйон картоплю. Доведіть ще раз до кипіння.
Тепер кладемо в бульйон обсмажену цибулю-порей і варимо суп до готовності. За кілька хвилин до готовності додаємо сіль і мелений перець.
Готовий суп присипаємо подрібненою зеленню. Смачного!