Суп з цибулею-пореєм і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Ситна основа для супу, коли ми його хочемо варити без м'яса, картопля. З ним можна поєднувати різні овочі, злаки і макаронні вироби. Або, як тут, можна піти неординарним шляхом і знайти новий смак.
Подивіться, як приготувати суп з цибулею-пореєм і картоплею. У ньому також є молоко і вершкове масло, тому текстура виходить вершкової і густий. Щось подібне я ніколи не пробувала, а даремно, адже такі поєднання дарують масу приємних відчуттів у роті. І до цього всього ми ще додамо сильних приправ.
- Картопля - 1200 грам
- Овочевий бульйон - 720 мілілітрів
- Молоко - 360 мілілітрів
- Лук-пориста - 3 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 75 чайних ложки
- Чебрець - 0, 5 чайних ложки
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
1. Картопля почистіть і наріжте на кубики. Поставте його в бульйоні на вогонь. Доведіть до кипіння, а потім варіть 25 хвилин до м'якості.
2. Потім в каструлі розігрійте масло. Додайте в нього нашатковану кільцями цибулю. Готуйте його 15 хвилин, помішуючи.
3. Потім додайте до цибулі чебрець, паприку і перець. Змішавши, обсмажте все разом 1, 5 хвилини.
4. Окремо перемішайте молоко з крохмалем. Влийте суміш у каструлю. Варіть інгредієнти 4 хвилини.
5. В кінці додайте картоплю з бульйоном. Проваріть суп пару хвилин.
6. Суп можете подавати в такому вигляді або подрібнити в блендері в пюре. Смачного!