Рецепт Крем-суп з картоплею і пореєм фото

Крем-суп з картоплею і пореєм
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Картопля , Лук-пориста
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Простий і дуже насичений супчик я хочу запропонувати вам на пробу. Якщо ви любите ніжні вершкові супи, хочете здивувати близьких і гостей або просто урізноманітнити звичний раціон, запам'ятовуйте рецепт.

Опис приготування:

Всього близько півгодини вам буде потрібно, щоб повторити на своїй кухні цей класний варіант, як приготувати крем-суп з картоплею і пореєм. Основою може бути і овочевий, і курячий або навіть грибний бульйон бульйон. Зі спеціями теж можна сміливо експериментувати. Подаючи до столу, супчик можна доповнити сухариками, хлібцями, свіжою зеленню.

  • Лук-пориста - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершки - 1 Склянка
  • Бульйон - 4-5 склянок
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, мускатний горіх, чебрець, цибуля)
крем-суп з картоплею і пореєм - фото крок 1
1. Вимийте і наріжте тонко порей. У каструлі розтопіть вершкове масло.
крем-суп з картоплею і пореєм - фото крок 2
2. Викладіть порей і обсмажте пару хвилин, помішуючи. Додайте нарізану кубиками картоплю. Додати сіль, поперчіть, додайте часник.
крем-суп з картоплею і пореєм - фото крок 3
3. Влийте бульйон і варіть на середньому вогні до м'якості картоплі. В кінці додайте вершки і прогрійте.
крем-суп з картоплею і пореєм - фото крок 4
4. Занурювальним блендером розімніть овочі.
крем-суп з картоплею і пореєм - фото крок 5
5. Знову поставте на вогонь, доведіть майже до кипіння - і можна відразу подавати до столу.
крем-суп з картоплею і пореєм - фото крок 6
6. Крім традиційного варіанту подачі можна подати крем-суп з картоплею і пореєм ось так. Смачного!

Схожі рецепти