Картопляний суп з пореєм
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви задумалися над дієтичним меню, то рецепт картопляного супу з пореєм - це те, що ви шукали: мінімум зусиль і продуктів, організм насичується потрібними мікроелементами - приголомшливий результат!
Рецепт картопляного супу з пореєм дуже сподобається тим, хто прагне стежити за своєю вагою. Такий легкий супчик необтяжливий для організму. Навпаки, завдяки такому набору овочів в нього потрапляє значна кількість вітамінів і мікроелементів. Вони в достатній кількості зберігаються в овочевому бульйоні і самих овочах завдяки досить короткому часі термообробки. Незважаючи на те, що в ньому немає м'яса, суп дуже поживний і ситний. Пара ложок вершкового масла робить суп більш ароматним і апетитним.
- Лук-пориста - 450 грам
- Картопля - 450 грам
- Вершки - 6 Ст. Ложок
- Вода - 2 L
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Брокколі - 350 грам
1. Помийте і поріжте порей. Ріжемо всі частини лука: і білі, і зелені.
2. Наріжте помитий і очищений від шкірки картопля невеликими кубиками.
3. Картопля залийте водою і поставте варитися на середньому вогні. Додати сіль. Покладіть в каструлю порей. Обидва овочевих інгредієнта готуємо до м'якості.
4. За кілька хвилин до готовності овочів покладіть невелику кількість суцвіть брокколі і цвітної капусти. Варіть до повної готовності.
5. За допомогою погружного блендера перебити всі відварені інгредієнти супу до кремоподібного стану. Бульйон спочатку можна відлити, а потім додавати по мірі необхідності. При порціонної подачі додайте вершкове масло, або вершки. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати картопляний суп з пореєм, використовуйте цей рецепт для домашнього меню. Легкий суп обов'язково сподобається вашим домочадцям. Смачного!