Рецепт Суп з грушею і пореєм фото

Суп з грушею і пореєм
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Фрукти, Цибуля, Груша, Лук-пориста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Поєднання несподіваних інгредієнтів іноді приносить самі вражаючі результати Наприклад, хочу показати вам, як приготувати суп з грушею і пореєм. Zaintrigovanи? Спробуйте, дізнаєтеся цей смак.

Для різноманітності вже приївся меню рекомендую на замітку цей рецепт. Нескладний процес, всього 40 хвилин часу, ніжна креязик текстура супчика, приголомшливий аромат і незвичайний смак. Такого, я думаю, ви ще їли

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Лук-пориста - 3 штуки
  • Груша - 5-6 штук
  • Бульйон - 6 склянок
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Картопля - 1 штука
суп з грушею і пореєм - фото крок 1
1. Ось такий у нас дуже скромний набір інгредієнтів.
суп з грушею і пореєм - фото крок 2
2. Розігрійте оливкову і вершкове масло. Обсмажте до м'якості подрібнений порей.
суп з грушею і пореєм - фото крок 3
3. Влийте бульйон і доведіть до кипіння. Тим часом очистіть і наріжте кубиками груші і картопля. Надішліть в каструлю, приправити сіллю, додайте спеції за смаком. Варіть хвилин 12-15 до м'якості.
суп з грушею і пореєм - фото крок 4
4. Готовий суп за допомогою блендера перетворите в пюре. Доведіть до кипіння і відразу ж зніміть з вогню.
суп з грушею і пореєм - фото крок 5
5. Подавайте суп з грушею і пореєм гарячим.
Смачного!

Схожі рецепти