Суп з грушею і пореєм
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання несподіваних інгредієнтів іноді приносить самі вражаючі результати Наприклад, хочу показати вам, як приготувати суп з грушею і пореєм. Zaintrigovanи? Спробуйте, дізнаєтеся цей смак.
Для різноманітності вже приївся меню рекомендую на замітку цей рецепт. Нескладний процес, всього 40 хвилин часу, ніжна креязик текстура супчика, приголомшливий аромат і незвичайний смак. Такого, я думаю, ви ще їли
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Лук-пориста - 3 штуки
- Груша - 5-6 штук
- Бульйон - 6 склянок
- Сіль і спеції - За смаком
- Картопля - 1 штука
1. Ось такий у нас дуже скромний набір інгредієнтів.
2. Розігрійте оливкову і вершкове масло. Обсмажте до м'якості подрібнений порей.
3. Влийте бульйон і доведіть до кипіння. Тим часом очистіть і наріжте кубиками груші і картопля. Надішліть в каструлю, приправити сіллю, додайте спеції за смаком. Варіть хвилин 12-15 до м'якості.
4. Готовий суп за допомогою блендера перетворите в пюре. Доведіть до кипіння і відразу ж зніміть з вогню.
5. Подавайте суп з грушею і пореєм гарячим.
Смачного!
Смачного!