Суп з гарбуза з картоплею і цибулею-пореєм
(покроковий рецепт з фото)
Суп з гарбуза з картоплею і цибулею-пореєм - дуже ніжний і ароматний овочевий супчик, відмінно зігріває в холодну пору року. Інгредієнти прості і доступні - немає причин відязикатися від такого супу!
Суп з гарбуза з картоплею і цибулею-пореєм - це звичайно не каша з сокири, але дуже близьке до того блюдо. Фактично, всього з декількох простих і дешевих овочів ми отримуємо дуже навіть гідне, ситне, поживна і смачна страва. У спеку такий суп готувати не пробувала, а ось пізньої осені, коли гарбуза всюди - завались, саме те. Гарячий, густий і ніжний, він прекрасно зігріває і насичує організм. Відмінний рецепт з гарбуза!
- Лук-пориста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Імбир шматочок 2см - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Kartofelina - 1 штука
- Гарбуз, очищена і нарізана кубиками - 1 Склянка
- Бульйон курячий або овочевий - 2, 5 склянки
- Сіль, перець - - За смаком
Лук-порей нарізаємо тонкими півкільцями, імбир натираємо на тертці, часник дрібно-дрібно рубаємо.
Очищені картоплю і гарбуз нарізаємо кубиками.
У толстодонной каструлі розігріваємо олію, кидаємо в нього цибулю, часник і імбир. Готуємо на середньому вогні близько 7 хвилин.
Додаємо бульйон, картопля і гарбуз. Вогонь збільшуємо, доводимо суп до кипіння, після чого знову зменшуємо вогонь до слабкого і варимо суп 25-30 хвилин під кришкою.
Через зазначений час знімаємо суп з вогню.
Одержаний суп за допомогою блендера подрібнюємо до однорідного стану, потім солимо, перчимо і прогріваємо на середньому вогні.
Подаємо в гарячому вигляді, посипавши свіжою зеленню і, по бажанню, присмачивши сметаною чи вершками.