Рецепт Свинина в медово-гірчичному соусі в духовці фото

Свинина в медово-гірчичному соусі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Мед
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить м'яким і соковитим. Запікати будемо в духовці, попередньо приправивши соусом з гірчиці і меду. Можна готувати в рукаві або в горщику з кришкою.

Опис приготування:

В даному рецепті приготований свинячий ошийок, який ідеально підходить для запікання в духовці і на вогні. М'ясо з невеликими прошарками жиру, виходить м'яким. У медово-гірчичному соусі можна приготувати не тільки свинину, але і курку або телятину.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Часник - 3-4 зубчиків
свинина в медово-гірчичному соусі в духовці - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
свинина в медово-гірчичному соусі в духовці - фото крок 2
Змішуємо гірчицю з медом.
свинина в медово-гірчичному соусі в духовці - фото крок 3
М'ясо намазуємо з усіх боків гірчично-медовим соусом, посипаємо сіллю і перцем.
свинина в медово-гірчичному соусі в духовці - фото крок 4
Часник чистим, якщо зубчики великі, розрізаємо їх на частини. На м'ясі робимо невеликі розрізи і закладаємо в них часник. Додаємо лавровий лист.
свинина в медово-гірчичному соусі в духовці - фото крок 5
Відправляємо свинину в рукав для запікання і залишаємо маринуватися на 30 хвилин. Далі, запікаємо при температурі 190 градусів близько години. Можливо, трохи більше.
свинина в медово-гірчичному соусі в духовці - фото крок 6
Свинина запеклась. Подаємо гарячої із зеленню і овочами. Смачного!

Схожі рецепти