Свинина тушкована з зирой
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не боїтеся гострих, пікантних страв, раджу вам спробувати цей класний варіант, як приготувати свинину тушковану з зирой і перцем чилі. Повторіть це на власній кухні. Приголомшливий рецепт!
Це відмінне блюдо, просте і ситне. Що стосується чилі, то його кількість залежить як від ваших смакових уподобань, так і від гостроти перцю. М'ясо повинно вийти пікантним, а не нестерпно гострим. В кінці гасіння можна додати дрібно нарізану картоплю, морква, кабачки, а також заморожений горошок або кукурудзу, наприклад.
- Перець чилі - 1-4 штук
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Свинина - 1 кілограм
- Цибулина - 1 штука
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Часник - 2-4 зубчиків
- Бульйон - 1 літр
- Сіль, зелень, добавки - За смаком (кукурудза, горошок, овочі за бажанням)
1. Перець обсмажте на газу з усіх боків. Остудіть трохи, зніміть шкірку і видаліть насіння.
2. Розігрійте трохи рослинного масла. Викладіть нарізану кубиками свинину.
3. Обсмажте на сильному вогні до рум'яності.
4. М'ясо поки зніміть і відкладіть в сторону. А тим часом обсмажте подрібнену цибулю з часником хвилин 5, помішуючи.
5. Поверніть назад м'ясо, додайте нарізаний перець.
6. Додати сіль, додайте зіру і інші спеції за смаком, влийте бульйон і тушкуйте на середньому вогні близько години до м'якості м'яса.
7. В даному випадку в рецепт також додана кукурудза, жменю гарбузового насіння і подрібнена зелень.
Смачного!
Смачного!