Рецепт Свинина тушкована з зирой фото

Свинина тушкована з зирой
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гостре

Якщо ви не боїтеся гострих, пікантних страв, раджу вам спробувати цей класний варіант, як приготувати свинину тушковану з зирой і перцем чилі. Повторіть це на власній кухні. Приголомшливий рецепт!

Це відмінне блюдо, просте і ситне. Що стосується чилі, то його кількість залежить як від ваших смакових уподобань, так і від гостроти перцю. М'ясо повинно вийти пікантним, а не нестерпно гострим. В кінці гасіння можна додати дрібно нарізану картоплю, морква, кабачки, а також заморожений горошок або кукурудзу, наприклад.

  • Перець чилі - 1-4 штук
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Свинина - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Бульйон - 1 літр
  • Сіль, зелень, добавки - За смаком (кукурудза, горошок, овочі за бажанням)
свинина тушкована з зирой - фото крок 1
1. Перець обсмажте на газу з усіх боків. Остудіть трохи, зніміть шкірку і видаліть насіння.
свинина тушкована з зирой - фото крок 2
2. Розігрійте трохи рослинного масла. Викладіть нарізану кубиками свинину.
свинина тушкована з зирой - фото крок 3
3. Обсмажте на сильному вогні до рум'яності.
свинина тушкована з зирой - фото крок 4
4. М'ясо поки зніміть і відкладіть в сторону. А тим часом обсмажте подрібнену цибулю з часником хвилин 5, помішуючи.
свинина тушкована з зирой - фото крок 5
5. Поверніть назад м'ясо, додайте нарізаний перець.
свинина тушкована з зирой - фото крок 6
6. Додати сіль, додайте зіру і інші спеції за смаком, влийте бульйон і тушкуйте на середньому вогні близько години до м'якості м'яса.
свинина тушкована з зирой - фото крок 7
7. В даному випадку в рецепт також додана кукурудза, жменю гарбузового насіння і подрібнена зелень.
Смачного!

Схожі рецепти