Рецепт Яловичина, тушкована з зирой фото

Яловичина, тушкована з зирой
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 45 хв.

Якщо ви не уявляєте кулінарію без ароматних спецій і трав, тоді цей рецепт напевно доведеться вам до смаку. Вашій увазі представляю ніжне, соковите м'ясо з зирой і свіжою зеленню.

Опис приготування:

Перед вами - чудовий і зовсім нескладний варіант, як приготувати яловичину, тушковану з зирой. Цей рецепт не займе у вас багато часу, якщо ви наріжете м'ясо невеликими шматочками. Блюдо виходить неймовірно ароматним, апетитним і прекрасно підходить до будь-якого гарніру. Якщо вам потрібні нові ідеї для щоденного меню, беріть на замітку!

  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Перець горошком - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець чилі - За смаком
  • Яловичина - 400 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибулина - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1/3 пучка
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Соєвий соус - 1.5 Ст. Ложки
  • Бульйон або вода - 1/2 склянки
  • Свіжа зелень - 1 пучок
яловичина, тушкована з зирой - фото крок 1
1. На сухій сковороді прогрійте трохи зиру і перець горошком. М'ясо наріжте тоненькими смужками і з'єднайте з сіллю і спеціями, додайте чилі за бажанням. Перемішайте і викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажте до утворення скоринки. До м'яса додайте часник, соєвий соус і бульйон (воду). Гасіть на повільному вогні близько півгодини. Окремо в невеликій кількості масла обсмажити цибулю (білий і пір'я зеленої).
яловичина, тушкована з зирой - фото крок 2
2. Коли рідина з м'яса випарувалася, викладіть до нього цибулю.
яловичина, тушкована з зирой - фото крок 3
3. Додайте вимиту, обсушену і подрібнену (можна крупно) зелень. Акуратно все перемішайте, потримайте на вогні ще буквально хвилину.
яловичина, тушкована з зирой - фото крок 4
4. І можна подавати до столу з улюбленим гарніром.
Смачного!

Схожі рецепти