Яловичина, тушкована з зирой
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не уявляєте кулінарію без ароматних спецій і трав, тоді цей рецепт напевно доведеться вам до смаку. Вашій увазі представляю ніжне, соковите м'ясо з зирой і свіжою зеленню.
Перед вами - чудовий і зовсім нескладний варіант, як приготувати яловичину, тушковану з зирой. Цей рецепт не займе у вас багато часу, якщо ви наріжете м'ясо невеликими шматочками. Блюдо виходить неймовірно ароматним, апетитним і прекрасно підходить до будь-якого гарніру. Якщо вам потрібні нові ідеї для щоденного меню, беріть на замітку!
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Перець горошком - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець чилі - За смаком
- Яловичина - 400 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цибулина - 1 штука
- Цибуля зелена - 1/3 пучка
- Часник - 2-4 зубчиків
- Соєвий соус - 1.5 Ст. Ложки
- Бульйон або вода - 1/2 склянки
- Свіжа зелень - 1 пучок
1. На сухій сковороді прогрійте трохи зиру і перець горошком. М'ясо наріжте тоненькими смужками і з'єднайте з сіллю і спеціями, додайте чилі за бажанням. Перемішайте і викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажте до утворення скоринки. До м'яса додайте часник, соєвий соус і бульйон (воду). Гасіть на повільному вогні близько півгодини. Окремо в невеликій кількості масла обсмажити цибулю (білий і пір'я зеленої).
2. Коли рідина з м'яса випарувалася, викладіть до нього цибулю.
3. Додайте вимиту, обсушену і подрібнену (можна крупно) зелень. Акуратно все перемішайте, потримайте на вогні ще буквально хвилину.
4. І можна подавати до столу з улюбленим гарніром.
Смачного!
Смачного!