Свинина на кісточці в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Свинина на кісточці, запечена в духовці, це дуже смачно, але якщо правильно приготувати! Свинина маринується в соєвому соусі, потім нашпиговувати салом і запікають у духовці!
Готуємо свинину на кісточці в духовці. Свинина маринується в соєвому соусі і спеціях. Маринувати можна при кімнатній температурі або в холодильнику. Майте на увазі, що якщо м'ясо знаходилося в холодильнику, перед запіканням в духовці воно повинно зігрітися в теплій "в духовці" . На гарнір підійдуть: макарони, свіжі овочі або легкий салатик. Хай щастить!
- Свинина на кісточці - 2 штуки (стейки)
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Спеції - За смаком (суміш перців, сушені часник, цибуля, паприка, пластівці гірчиці, петрушка, пастернак)
Свинину промийте та висушіть. Робимо ножем кілька прорізів на м'ясі і заливаємо його соєвим соусом, змішаним з 1 ç.l. Ложкою спецій. Маринуємо 3-4 години при кімнатній температурі.
Через 4 години зрізаємо з боків свинини шматочки сала і вставляємо в прорізи, зроблені раніше. Запікати будемо на деку або решітці, якщо мається. Температура 260 градусів 30-35 хвилин. М'ясо має як слід зарум'яниться і покритися скоринкою, кісточка потемніти.
Смачного!