Рецепт Свинина гарячого копчення фото

Свинина гарячого копчення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На природу , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Страви копчені
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 дн. 23 г. 0 хв.

Ви можете себе назвати просунутим кулінаром, якщо створите подібне блюдо, яке я описала нижче в рецепті. Адже для нього вам буде потрібно витримка і довгий час.

Опис приготування:

Я описала, як приготувати свинину гарячого копчення в скороварці. Спочатку м'ясо повинно добре промаринуватися. Адже якщо цього не відбудеться, то буде майже несмачне, і ніякої соус його не врятує. Тому запасіться часом. Така закуска вдало впишеться на будь-який святковий стіл.

  • Свинячий окіст - 3 кілограма
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Перець чилі - 0, 5 чайних ложки
свинина гарячого копчення - фото крок 1
Окіст промийте і розділіть на 2 частини. Засипте його сіллю і приправами. Залиште м'ясо в холодильнику на 4 дня. 2 рази в день його потрібно перевертати.
свинина гарячого копчення - фото крок 2
Встановіть чашу для копчення. Засипте в контейнер тріску. М'ясо промийте.
свинина гарячого копчення - фото крок 3
Покладіть м'ясо в скороварку. Поставте режим"Гаряче копчення" в годину. Не забудьте влити воду.
свинина гарячого копчення - фото крок 4
Свинину можна пробувати через добу, після того, як вона настоїться в холодильнику. Приємною дегустації!

Схожі рецепти