Свинина гарячого копчення в коптильні

Свинина ідеально підходить для копчення. М'ясо після обробки в коптильні виходить м'яким, ніжним і дуже смачним. Домашнє приготування гарантує натуральність і користь готового продукту.
опис приготування:
Приготуйте копчене свиняче м'ясо в домашніх умовах. Зваріть розсіл з води і спецій, охолодіть його і залийте шматки м'яса. Поставте каструлю зі свининою в холодильник на 4 діб, щоб вона добре просолилася. Потім обв'яжіть шматочки м'яса шпагатом, підвісьте і дайте стекти розсолу. Далі помістіть його в коптильню і коптити протягом 2,5 годин на середньому вогні. Готову копчену свинину вийміть, остудіть і подавайте на стіл. Таке м'ясо відмінно зберігається в холодильнику кілька тижнів. Смачного!
- Свинина— 2,5 кілограма
- сіль— 1 Склянка
- вода— 3,2 L
- часник— 3 зубчики
- Лавровий лист— 4 штуки
- Горошина чорного перцю— 10 штук
- Приправа для шашлику— 2 Ст. ложки





Схожі рецепти

Грудинка гарячого копчення в коптильні
Пропоную вашій увазі рецепт того, як просто і смачно закоптити грудинку. Вам буде потрібно шматочок соковитого м'яса, коптильня і гарний настрій. приступаємо! опис приготування: Якщо хочете знати, як коптити грудинку - ви потрапили за адресою. Технологія зовсім не складна - спочатку приготуйте...
читати далі
М'ясо гарячого копчення в коптильні
Копчене м'ясо - це дуже смачна страва. Якщо у вас є можливість вибратися на природу і приготувати його - обов'язково скористайтеся шансом. Ну а як коптити м'ясо - ми зараз розповімо. опис приготування: Закоптити м'ясо в коптильні дуже просто. Спочатку промийте м'ясо, натріть його сіллю і додай...
читати далі
Стегенця гарячого копчення в коптильні
Приготувати копчені стегенця можна прямо не виходячи з кухні. Для цього нам знадобиться побутова електрична коптильня, власне стегенця і цей рецепт приготування копченостей. приступаємо. опис приготування: Сьогодні на обід будемо коптити стегенця. Промийте їх і замочіть в розсолі з води, сіль ...
читати далі
Скумбрія гарячого копчення в коптильні
Один із способів смачно закоптити скумбрію - приготувати її методом гарячого копчення. Саме йому і присвячений даний рецепт. опис приготування: Сьогодні дізнаємося як коптити скумбрію методом гарячого копчення. Спочатку підготуйте рибу — видаліть голову і хвіст, попатраєте і промийте. Потім на...
читати далі
Свинина гарячого копчення
Ви можете себе назвати просунутим кулінаром, якщо створите подібне блюдо, яке я описала нижче в рецепті. Адже для нього вам буде потрібно витримка і довгий час. опис приготування: Я описала, як приготувати свинину гарячого копчення в скороварці. Спочатку м'ясо повинно добре промаринуватися. Ад...
читати далі