Рецепт Стегенця гарячого копчення в коптильні фото

Стегенця гарячого копчення в коптильні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Курячі стегна
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Страви копчені
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Приготувати копчені стегенця можна прямо не виходячи з кухні. Для цього нам знадобиться побутова електрична коптильня, власне стегенця і цей рецепт приготування копченостей. Приступаємо.

Опис приготування:

Сьогодні на обід будемо коптити стегенця. Промийте їх і замочіть в розсолі з води, сіль і пісочний 2 годину. Потім просушіть їх серветками і розмістіть на решітках коптильні. Коптити на вільхових тирсі на середньому вогні протягом 30 хвилин. Дайте готовим копченим стегенця трохи охолонути, відкривайте кришку і насолоджуйтеся апетитним стравою. Смачного!

  • Стегенця - 8 штук
  • Вода - 1, 5 L
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
стегенця гарячого копчення в коптильні - фото крок 1
Розведіть у воді сіль і цукор і помістіть в розсіл промиті курячі стегенця на 2 годину.
стегенця гарячого копчення в коптильні - фото крок 2
На дно коптильні насипте трохи вільхових тирси.
стегенця гарячого копчення в коптильні - фото крок 3
Стегенця просушіть серветками і розкладіть на решітках коптильні. У мене вийшло два поверхи по 4 шт. Встановіть середній вогонь і закрийте кришку.
стегенця гарячого копчення в коптильні - фото крок 4
Залиште стегенця коптитися протягом 30 хвилин, потім дайте коптильні трохи охолонути, відкривайте кришку і насолоджуйтеся апетитним копченим блюдом.

Схожі рецепти