Рецепт Суп зі свіжим горохом фото

Суп зі свіжим горохом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Цибуля , Горох , Лук-пориста
Дієтичне харчування
На обід
Супи , Крем-суп , Супи-пюре
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Супи з зеленим горошком дуже полюбилися мені, тому пробую їх різні варіанти. Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати суп зі свіжим горохом на курячому бульйоні (що не обов'язково).

Опис приготування:

Отже, ніж прекрасний цей супчик, і чому я настійно рекомендую вам його приготувати? По перше, на його підготовку у вас піде зовсім небагато часу: хвилин 15. По-друге, це корисний, ситний і швидкий перекус. По-третє, суп позасезонним: навіть якщо під рукою немає свіжого зеленого горошку, його завжди можна придбати в найближчому магазині в замороженому вигляді. Смачного!

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля-пориста - 180-200 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Курячий навар - 4 склянки (бульйон)
  • Зелений горошок - 5 склянок (або 300 грамів замороженого)
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Крем свіжий - 0, 5 склянки (або жирні густі вершки, або крем)
  • Schnitt повідомив AFP-цибуля - 25 грам
  • Часникові грінки - За смаком (для сервіровки)
1
У сотейнику розігрійте масло. Додайте до нього нарізані цибулю-порей і звичайний лук (у цибулі-порею нарізаємо обидві частини: і зелену, і білу). На середньо-маленькому вогні потримайте до розм'якшення (5-10 хвилин).
2
Додайте курячий навар. Збільште вогонь і доведіть вміст каструлі до кипіння.
3
Додайте горошок. Готуйте від 3 до 5 хвилин, до розм'якшення горошку. Якщо використовуєте заморожений горох, варіть його менше, 3-х хвилин буде достатньо.
4
Тепер приберіть з вогню, сіль і poperčite. Пюріруйте суп за допомогою блендера. В кінці порційно додайте крем-фреш (або сметану, або вершки) і подрібнений шніт-цибуля (його можна замінити будь-який інший зеленню, яка вам до смаку).
5
Подавайте з грінками або сухариками.

Схожі рецепти