Рецепт Суп з томатної пасти фото

Суп з томатної пасти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Рибні консерви
Дієтичне харчування
На обід , На швидку руку
Супи , Соуси , Томатна паста
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Якщо вам до душі пробувати іноді незвичайні страви, тоді не проходите мимо і зверніть увагу на цей дивовижний рецепт супчика. Неймовірно легкий і надзвичайно пікантний, він вам сподобається!

Опис приготування:

Це дуже цікавий варіант, як приготувати суп з томатної пасти, він скоріше схожий на рецепт-імпровізацію. Ідеально варити супчик з мигдальним молоком, тоді смак буде просто чарівним, але і звичайні вершки цілком підійдуть. Що стосується спецій, то тут ви можете використовувати всі, що вам до смаку, щоб зробити страву більш пікантним і ароматним.

  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Склянка
  • Вершки - 2 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (сушені трави, часник, перець і т.Д.)
суп з томатної пасти - фото крок 1
1. Сам процес приготування дійсно дуже простий і дуже швидкий. Отже, викладіть томатну пасту в сотейник, додайте воду, поставте на вогонь.
суп з томатної пасти - фото крок 2
2. Додати сіль, поперчіть, додайте спеції.
суп з томатної пасти - фото крок 3
3. Влийте вершки. Ретельно все перемішуючи, прогрійте на вогні. Суп не повинен кипіти, але він повинен стати досить гарячим.
суп з томатної пасти - фото крок 4
4. Паралельно можна зробити сухарики, щоб доповнити супчик при подачі. Для цього пару скибочок хліба відправте в розігріту духовку і підсушіть трохи. Також ви можете зробити це сковороді.
суп з томатної пасти - фото крок 5
5. Готові сухарики наріжте невеликими кубиками. При бажанні можна присипати їх спеціями або сушеними травами.
суп з томатної пасти - фото крок 6
6. Супчик готовий, можна знімати його з вогню.
суп з томатної пасти - фото крок 7
7. Сухарики викладіть в тарілку безпосередньо перед подачею супу на стіл. Також можна зверху присипати його щіпкою сиру або свіжою зеленню, наприклад. Смачного!

Схожі рецепти