Суп з томатної пасти
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі пробувати іноді незвичайні страви, тоді не проходите мимо і зверніть увагу на цей дивовижний рецепт супчика. Неймовірно легкий і надзвичайно пікантний, він вам сподобається!
Це дуже цікавий варіант, як приготувати суп з томатної пасти, він скоріше схожий на рецепт-імпровізацію. Ідеально варити супчик з мигдальним молоком, тоді смак буде просто чарівним, але і звичайні вершки цілком підійдуть. Що стосується спецій, то тут ви можете використовувати всі, що вам до смаку, щоб зробити страву більш пікантним і ароматним.
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка
- Вершки - 2 склянки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (сушені трави, часник, перець і т.Д.)
1. Сам процес приготування дійсно дуже простий і дуже швидкий. Отже, викладіть томатну пасту в сотейник, додайте воду, поставте на вогонь.
2. Додати сіль, поперчіть, додайте спеції.
3. Влийте вершки. Ретельно все перемішуючи, прогрійте на вогні. Суп не повинен кипіти, але він повинен стати досить гарячим.
4. Паралельно можна зробити сухарики, щоб доповнити супчик при подачі. Для цього пару скибочок хліба відправте в розігріту духовку і підсушіть трохи. Також ви можете зробити це сковороді.
5. Готові сухарики наріжте невеликими кубиками. При бажанні можна присипати їх спеціями або сушеними травами.
6. Супчик готовий, можна знімати його з вогню.
7. Сухарики викладіть в тарілку безпосередньо перед подачею супу на стіл. Також можна зверху присипати його щіпкою сиру або свіжою зеленню, наприклад. Смачного!