Суп з квашеною капустою і сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Ви знаєте, яка найпопулярніша пряність в Угорщині? паприка! Саме вона робить суп таким привабливим на колір. А сметана з борошном роблять суп густим, ситним. Обов'язково спробуйте приготувати!
Цей суп відноситься до угорської кухні. Він прекрасно вгамує голод… ситний і густий, з легким ароматом сосисок. Сосиски грають не останню роль, можна купити підкопчені, тоді суп буде з "димком"!
Отже, дивіться, як приготувати суп з квашеною капустою і сосисками, і пробуйте на здоров'я!
- Квашена капуста - 500 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
- Цибуля - 1 штука
- Сосиски - 3 штуки
- Крем - 200 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 1 штука
Підготуйте продукти, спеції і приступимо! Капусту мити перед варінням не потрібно, розсіл повинен залишитися.
Поріжте цибулю півкільцями, обсмажте його до золотистого кольору з дрібкою солі на рослинній олії. В кінці смаження додайте ложку паприки та перемішайте. Зніміть з вогню.
Капусту поріжте на невеликі смужки, щоб зручно було їсти.
У каструлю складіть капусту, цибуля з paprikoy, сіль і перець чорний мелений, лавровий лист.
Залийте 1, 5 літрами води, доведіть до кипіння і варіть суп 30 хвилин.
Поки вариться капуста, поріжте сосиски кружечками.
У мисочку покладіть сметану, борошно і додайте 50 мл води холодної. Віночком з'єднайте інгредієнти до однорідного стану, грудочок бути не повинно. Я про всяк випадок проціджую суміш через сито.
В суп влийте сметанним суміш, покладіть сосиски і проваріть суп ще п'ять хвилин, він повинен трохи загуснути. Готовий суп подавайте гарячим із зеленню. Приємного!