Рецепт Суп з квашеною капустою фото

Суп з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Квашена капуста , Свиняча рулька
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід
Супи , Щи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 20 хв.

Дуже смачним і наваристим виходить суп з квашеної капусти, рекомендую спробувати, тому розповім, як його приготувати. Такий суп можна зварити і з будь-яким іншим м'ясом або птахом.

Опис приготування:

За бажанням ви можете додати в такий суп німого картоплі, морква і пюре з помідорів, вийде дуже смачно. Ізюм можна замінити 2-ма ст. L. Цукру, а свиняче сало - вершковим маслом. Існує багато рецептів подібного супу: на м'ясному бульйоні або на воді, з копченим м'ясом або шинкою, грибами, беконом, вареним яйцем і т.Д. Отже, дивіться, як приготувати суп з квашеною капустою.

  • Свиняча рулька - 1 кілограм
  • Шинка - За смаком
  • Капуста квашена - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сало свиняче - 3 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 5 літрів
  • Ізюм - 100 грам
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець чорний горошком - 5 штук
  • Петрушка свіжа нарізана - 1 Чайна ложка(+ петрушка сушена)
  • Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
суп з квашеною капустою - фото крок 1
Свинячу рульку розділіть на шматки, промийте, покладіть в каструлю, влийте 5 літрів холодної води і варіть 20 хвилин, знімаючи з'являється піну.
суп з квашеною капустою - фото крок 2
Додайте нарізану цибулю, лавровий лист, чорний перець горошком і сушену петрушку.
суп з квашеною капустою - фото крок 3
Варіть бульйон ще 45 хвилин або до тих пір, поки м'ясо не стане м'яким. Викладіть м'ясо на обробну дошку, зніміть шкірку, відокремте м'ясо від кісток і наріжте його на шматочки. Бульйон процідіть і поверніть разом з м'ясом в каструлю.
суп з квашеною капустою - фото крок 4
Квашену капусту промийте під холодною водою, відіжміть і додайте в бульйон.
суп з квашеною капустою - фото крок 5
Додайте нарізаний кубиками бекон і промиті родзинки. Варіть суп на повільному вогні ще 1 час.
суп з квашеною капустою - фото крок 6
Окремо змішайте борошно зі свинячим салом (або вершковим маслом), додайте в суп, перемішайте. Продовжуйте варити, помішуючи, на середньому вогні, поки суп не загусне. Приправте сіллю і меленим чорним перцем.
суп з квашеною капустою - фото крок 7
Подавайте суп з квашеної капусти гарячим, подавши окремо відварну картоплю або картопляні галушки.

Схожі рецепти