Суп з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачним і наваристим виходить суп з квашеної капусти, рекомендую спробувати, тому розповім, як його приготувати. Такий суп можна зварити і з будь-яким іншим м'ясом або птахом.
За бажанням ви можете додати в такий суп німого картоплі, морква і пюре з помідорів, вийде дуже смачно. Ізюм можна замінити 2-ма ст. L. Цукру, а свиняче сало - вершковим маслом. Існує багато рецептів подібного супу: на м'ясному бульйоні або на воді, з копченим м'ясом або шинкою, грибами, беконом, вареним яйцем і т.Д. Отже, дивіться, як приготувати суп з квашеною капустою.
- Свиняча рулька - 1 кілограм
- Шинка - За смаком
- Капуста квашена - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сало свиняче - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Вода - 5 літрів
- Ізюм - 100 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець чорний горошком - 5 штук
- Петрушка свіжа нарізана - 1 Чайна ложка(+ петрушка сушена)
- Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
Свинячу рульку розділіть на шматки, промийте, покладіть в каструлю, влийте 5 літрів холодної води і варіть 20 хвилин, знімаючи з'являється піну.
Додайте нарізану цибулю, лавровий лист, чорний перець горошком і сушену петрушку.
Варіть бульйон ще 45 хвилин або до тих пір, поки м'ясо не стане м'яким. Викладіть м'ясо на обробну дошку, зніміть шкірку, відокремте м'ясо від кісток і наріжте його на шматочки. Бульйон процідіть і поверніть разом з м'ясом в каструлю.
Квашену капусту промийте під холодною водою, відіжміть і додайте в бульйон.
Додайте нарізаний кубиками бекон і промиті родзинки. Варіть суп на повільному вогні ще 1 час.
Окремо змішайте борошно зі свинячим салом (або вершковим маслом), додайте в суп, перемішайте. Продовжуйте варити, помішуючи, на середньому вогні, поки суп не загусне. Приправте сіллю і меленим чорним перцем.
Подавайте суп з квашеної капусти гарячим, подавши окремо відварну картоплю або картопляні галушки.