Суп з квашеною капустою і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у мене дуже смачний суп на обід, з квашеною капустою, на курці. Я купила куряче філе, щоб супчик вийшов не дуже жирним, але його можна замінити на курячу ніжку або інший шматочок курки.
Подавайте гарячий суп зі сметаною, свіжою зеленню і овочами. Якщо любите гостренькі супи, то додайте перець чилі або мелений чорний перець. Капусту перед варінням віджимати не обов'язково, вона дає більш яскравий смак супу. Деякі господині навіть вливають капустяний розсіл під час варіння.
Отже, дивіться, як приготувати суп з квашеною капустою і куркою, і пробуйте!
- Куряче філе - 300 грам
- Квашена капуста - 250 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець духмяний - 3-5 штук
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте продукти. Вимийте куряче філе, покладіть його в каструлю, залийте холодною водою і проваріть 30 хвилин.
Очистіть цибулю і моркву, поріжте дрібно і обсмажте на двох столових ложках олії до готовності.
У готовий м'ясний бульйон додайте капусту, сіль, перець духмяний, лавровий лист і проваріть 30 хвилин.
Додайте картоплю, попередньо очищений і порізаний шматочками, provara 15 хвилин. Додайте смажені овочі та доварити суп до повної готовності.
Готовий суп заправте свіжою зеленню. Смачного! При подачі покладіть по чайній ложечці сметани.