Пиріг з квашеною капустою і сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг дуже просто готується. Тільки дріжджове тісто змусить трохи себе почекати. Смачний і ситний пиріг.
Кількість порцій: 8-10
- Борошно - 225 грам
- Вода - 125 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сухі дріжджі - 5 грам
- Морква - 1 штука (начинка)
- Цибуля - 1 штука (начинка)
- Сосиски - 4 штуки (начинка)
- Сметана або вершки - 100 мілілітрів (начинка)
- Яйця - 3 штуки (начинка)
- Сир пармезан - 2 Ст. Ложки (начинка (тертий)
- Квашена капуста - 500 грам (начинка)
- Мед - 1 Чайна ложка (начинка)
- Сіль, перець, цукор - За смаком (начинка)
1. Приготуємо тісто. Дріжджі розвести в теплій воді. Змішати всі інгредієнти для тіста і замісити тісто. Воно повинно вийти гладким і м'яким. Залишити його на одну годину, прикривши серветкою.
2. Поки тісто доходить, приготовим начинку. Цибулю і моркву вимити і почистити. Нарізати цибулю кубиками, а моркву натерти. Розігріти в сковорідці трохи олії і обсмажити овочі.
3. Додати в сковорідку капусту, сіль і перець. Гасити овочі близько 5 хвилин.
4. Поки начинка остигає, приготувати соус. Збити яйця з вершками і медом. Додати тертий сир і сіль з перцем.
5. Форму для запікання змастити маслом. Розкачати тісто в невеликий пласт і викласти у форму. Зробити невисокі бортики з тіста. Викласти начинку. Сосиски розрізати на дві половинки і покласти на начинку. Залити соусом. У духовці при температурі 200 градусів випікати пиріг близько 25 хвилин.