Заливний пиріг з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Заливний пиріг з квашеною капустою неодмінно стане улюбленим блюдом у вашій родині. Легке в приготуванні тісто стане в нагоді кожній господині, а смачна начинка нікого не залишить байдужим.
Заливний пиріг з квашеною капустою відноситься до розряду простих і доступних рецептів. Тісто готується за кілька хвилин, а пиріг випікається також швидко. Смачна і оригінальна начинка з квашеної капусти сподобається всім вашим рідним.
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Яйця курячі - 3 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сода харчова - 0, 5 чайних ложки
- Капуста квашена - 180 грам
- Цибуля ріпчаста - 80 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування заливного пирога з квашеною капустою.
Збийте курячі яйця зі сметаною.
Додайте в тісто соду і ще раз перемішайте, всипте трохи солі.
Додайте просіяне борошно.
Перемішайте тісто, щоб за густотою воно вийшло як на оладки.
Для начинки наріжте кубиками ріпчасту цибулю, квашену капусту трохи наріжте.
Обсмажуйте капусту з цибулею на сковороді з додаванням рослинної олії. Смажте на помірному вогні пару хвилин. Потім остудіть.
Вилийте у форму для запікання половину рідкого тесту.
Розподіліть капустяну начинку.
Залийте пиріг тістом. Поставте пиріг в духовку.
Випікайте пиріг 20-25 хвилин при температурі 180-190 градусів. Пиріг стане пишним і рум'яним.
Трохи остиглий пиріг розріжте на шматочки і подавайте до столу. Приємного вам апетиту!