Рецепт Заливний пиріг з квашеною капустою фото

Заливний пиріг з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Капуста, Квашена капуста
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Пироги

Заливний пиріг з квашеною капустою неодмінно стане улюбленим блюдом у вашій родині. Легке в приготуванні тісто стане в нагоді кожній господині, а смачна начинка нікого не залишить байдужим.

Заливний пиріг з квашеною капустою відноситься до розряду простих і доступних рецептів. Тісто готується за кілька хвилин, а пиріг випікається також швидко. Смачна і оригінальна начинка з квашеної капусти сподобається всім вашим рідним.

  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сода харчова - 0, 5 чайних ложки
  • Капуста квашена - 180 грам
  • Цибуля ріпчаста - 80 грам
  • Масло рослинне - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
заливний пиріг з квашеною капустою - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування заливного пирога з квашеною капустою.
заливний пиріг з квашеною капустою - фото крок 2
Збийте курячі яйця зі сметаною.
заливний пиріг з квашеною капустою - фото крок 3
Додайте в тісто соду і ще раз перемішайте, всипте трохи солі.
заливний пиріг з квашеною капустою - фото крок 4
Додайте просіяне борошно.
заливний пиріг з квашеною капустою - фото крок 5
Перемішайте тісто, щоб за густотою воно вийшло як на оладки.
заливний пиріг з квашеною капустою - фото крок 6
Для начинки наріжте кубиками ріпчасту цибулю, квашену капусту трохи наріжте.
заливний пиріг з квашеною капустою - фото крок 7
Обсмажуйте капусту з цибулею на сковороді з додаванням рослинної олії. Смажте на помірному вогні пару хвилин. Потім остудіть.
заливний пиріг з квашеною капустою - фото крок 8
Вилийте у форму для запікання половину рідкого тесту.
заливний пиріг з квашеною капустою - фото крок 9
Розподіліть капустяну начинку.
заливний пиріг з квашеною капустою - фото крок 10
Залийте пиріг тістом. Поставте пиріг в духовку.
заливний пиріг з квашеною капустою - фото крок 11
Випікайте пиріг 20-25 хвилин при температурі 180-190 градусів. Пиріг стане пишним і рум'яним.
заливний пиріг з квашеною капустою - фото крок 12
Трохи остиглий пиріг розріжте на шматочки і подавайте до столу. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти