Суп з кабачків в хлібному горщику
(покроковий рецепт з фото)
Не тільки оригінальна подача в хлібних булочках, але і ніжний кабачковий суп здивує ваших улюблених і близьких. Вершки, олія, прованські трави - все це зробить його таким, що запам'ятовується! дивіться рецепт!
У своєму рецепті я розповім, як приготувати кабачковий суп в хлібних горщиках. Як "горщика" я часто використовую французькі булочки з кунжутом, це ароматна і ніжна випічка, всередині дуже м'яка, а зовні гарна щільна кірочка. Щоб "горщик" не перерва на суп, його потрібно підсушити в духовці хвилин 10-12, температура повинна бути невелика, щоб булочки не згоріли. Хай щастить!
- Булочка французька - 2-3 штук
- Кабачок молодий - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, чорний перець, прованські трави - За смаком
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Вершки - 4-5 Ст. Ложок
Отже, підготуйте продукти для супу, приступимо! кабачки, морква і цибуля потрібно очистити від шкірки і вимити.
Поріжте крупно кабачок і цибулю, а морква трохи менше, щоб овочі одночасно зварилися. Складіть їх в каструлю, трохи солі, залийте водою так, щоб вона майже покривала овочі.
Варіть овочі при середньому кипінні до м'якості, у мене пішло 25 хвилин. Рідина приблизно наполовину википить. Злийте її в стаканчик, вона ще стане в нагоді.
Гарячі овочі пюріруйте занурювальним блендером, вливайте овочевий бульйон, регулюйте їм густоту супу. Додайте вершкове масло, вершки, прованські трави, чорний перець і відкоригуйте суп по солі.
Перемішайте, доведіть суп до кипіння і зніміть з вогню. Готово!
З булочок зріжте кришечки, видаліть всю м'якоть, підсушіть булочки в духовці і наповніть супом. Зверху можна прикрасити суп сухариками або насінням кунжуту, зеленою цибулею або вершками. Пригощайтеся!